Krippenstein 2601

Klik voor grotere plaat

Met dank aan de grootste sneeuwcam portal van Europa sionvalais.com – gebouwd en beheerd vanuit Den Haag (NL) – kan ik vanochtend aan mijn almaar groeiende publiek een eigen webcamoverzicht presenteren. En dat op een dag waarop het grootste deel van de Alpen een strak blauwe ochtend beleeft!

Zodra mijn webbouwer terug is van…. hoe kan het ook de wintersport… is de pagina rechtstreeks bereikbaar vanaf de webcam-knop in de Wintersport Weerkamer hieronder. Tot die tijd vind je daar bovenaan een dikke link naar die echt zeer goed geslaagde webcampagina die geïnspireerd is op kaikowetter.ch (cams gesorteerd per regio en op hoogte) en die wordt gevoed door de hyperintelligente webcam-engine van Sionvalais.com.

Nu dus niet langer treuzelen:  KLIKKEN IS GENIETEN!

En natuurlijk zijn er ook al weer Bizztravel Sneeuwhoogte App uploads geweest op deze mooie ochtend…

[fbphotos id=337434622957416]

De grijze plaatjes zijn nog van gisteren. De superzonnige zijn van vanochtend. Thx!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

8 reacties

Gesloten voor reacties.