Krippenstein 2601

Klik voor grotere plaat

Met dank aan de grootste sneeuwcam portal van Europa sionvalais.com – gebouwd en beheerd vanuit Den Haag (NL) – kan ik vanochtend aan mijn almaar groeiende publiek een eigen webcamoverzicht presenteren. En dat op een dag waarop het grootste deel van de Alpen een strak blauwe ochtend beleeft!

Zodra mijn webbouwer terug is van…. hoe kan het ook de wintersport… is de pagina rechtstreeks bereikbaar vanaf de webcam-knop in de Wintersport Weerkamer hieronder. Tot die tijd vind je daar bovenaan een dikke link naar die echt zeer goed geslaagde webcampagina die geïnspireerd is op kaikowetter.ch (cams gesorteerd per regio en op hoogte) en die wordt gevoed door de hyperintelligente webcam-engine van Sionvalais.com.

Nu dus niet langer treuzelen:  KLIKKEN IS GENIETEN!

En natuurlijk zijn er ook al weer Bizztravel Sneeuwhoogte App uploads geweest op deze mooie ochtend…

[fbphotos id=337434622957416]

De grijze plaatjes zijn nog van gisteren. De superzonnige zijn van vanochtend. Thx!


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

8 reacties

Gesloten voor reacties.