Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Wintersportweerman Meet & Greet Innsbruck 2019 deel 2: Kühtai

check ook eens

2 Reacties

 1. Robin schreef:

  Kuhtai, daar was een studiegenoot van mij opgegroeid. Hij had geen goed woord over voor dat ‘Koedorp’ zoals hij het noemde. Hij is daar flink met vooroordelen geconfronteerd; een echte Creoolse Antilliaan die toch bij de nationale skijeugd kwam.
  Dat was meteen de grootste grap in de studietijd; José, waar kom jij vandaan (donker-donkerbruin en met veel bling-bling) en dan antwoordde hij met onvervalst Kuhtai-accent Oostenrijk, wat klopte volgens zijn paspoort……..
  Vader uit Kuhtai, moeder van Curacau. Blijft mooi om aan terug te denken

  • Hajo schreef:

   Briljant verhaal. Heb je nog contact met hem? nee in dat dorp wonen lijkt me echt een ramp. Het is niet eens een dorp te noemen. Het is een passhöhe met wat bebouwing voor de wintersport. En dan nog eens 400m hoger dan Obertauern wat tenminste nog beetje uit de kluiten is gewassen.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.