Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Wandelvakantie in Kleinwalsertal
Lees verder >

Hier ziet u de natuur in al haar facetten, vindt u talrijke wandelmogelijkheden en populaire cultuurevents.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Wintersportweerman Meet & Greet Innsbruck 2019 deel 1: de Nordkette

check ook eens

3 Reacties

  1. Jorne schreef:

    Was zeker een avontuurlijke tocht 😉

  1. 26 februari 2019

    […] En wat een hoeveelheden! 2 weken in maart 2 meter sneeuw erbij boven de 1500m. Klinkt als januari maar dan met 500m meer sneeuwgrens. En juist dat laatste is voor veel mensen een doorn in het hoog, en begrijpelijk. Want regen op je wintersport is wel echt het laatste wat je wenst. Wij vrezen hier ook een beetje voor de vrijdag, iemand nog suggesties hier in de buurt? Ik heb als opties tot nu toe; Innsbruck dagtripje, Wörgl zwembad of een hoger skigebied (hochfügen?). Over Innsbruck gesproken, we waren er deze winter met de meet & greet, check het artikel en de video hierrr. […]

  2. 27 maart 2019

    […] Ook nog maar even in woorden in een video waarom ik Kühtai zo leuk vind. Zie ook nog even het verslag van onze dag op de Nordkette. […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.