Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Wintersportweerman bevestigt: puur genieten in de Wintersport Arena!

check ook eens

7 Reacties

 1. Jolanda schreef:

  Is inderdaad prima in het Sauerland nu. Een advies: ga in het weekend van 28 en 29 januari vooral niet, want dan hebben veel Duitsers een lang weekend vrij en is het daar steendruk.

 2. marcel Utrecht schreef:

  Goed bericht Finn. Even een kleine aanvulling: ik zit nu in een klein, gloednieuw villapark aan de voet van de Postwiesen (echte aanrader trouwens) en er zijn hier wel degelijk twee verschillende hellingen, je moet de tweede wel even zoeken… De omstandigheden zijn hier verder inderdaad heel goed.

 3. Marco schreef:

  Schitterend Finn!

 4. Cock schreef:

  Ben vandaag een dagje heen en weer geweest naar Winterberg, het was super! Alleen jammer van de drukte, maar dat was natuurlijk te verwachten.

 5. Ilekso schreef:

  Geheimtip: Kunstlicht skien op zaterdag avond.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.