Marc Hollander Obergurgl met Sneeuwhoogte App

Klik voor grotere foto

Marc Hollander kiekte deze plaat van de sneeuwhoogte en pistecondities gisteren in Obergurlg. Het is de foto van de dag. Eigenlijk had ik een plaat van Esther van den Haak uit Val Thorens tot foto van de dag willen kiezen, maar zij had nog de oude versie van de Bizztravel iphone app waardoor ik een te klein plaatje doorkrijg. Ik heb zelf even getest maar je moet gewoon even de installatie opnieuw doen en dan krijg je de update met grotere fotoresolutie terwijl je favorieten behouden blijven. Zo staat er nu ook een plaat van mij uit Hafjell tussen en hoe zit het met die kop chocomel met 5 cm slagroomhoogte in Westendorf?

Hieronder de overige uploads van de dag… van gisteren…

[fbphotos id=321290027905209]

Zou er echt Chocomel geschonken worden in Westendorf? En UNOX worst als het hard vriest haha! Zie ook mijn plaat uit Hafjell. Het was echt lekker aan het dumpen toen we wegreden op 1 januari, potverdorie!

Tip: gebruik je de app probeer dan bij Naam nog iets van datum, tijd, locatie erbij te zetten. Laten we zeggen als voorbeeld: Hafjell-chalets_dal-0101-1030u-Hajo-Smit.


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

2 reacties

Gesloten voor reacties.