Marc Hollander Obergurgl met Sneeuwhoogte App

Klik voor grotere foto

Marc Hollander kiekte deze plaat van de sneeuwhoogte en pistecondities gisteren in Obergurlg. Het is de foto van de dag. Eigenlijk had ik een plaat van Esther van den Haak uit Val Thorens tot foto van de dag willen kiezen, maar zij had nog de oude versie van de Bizztravel iphone app waardoor ik een te klein plaatje doorkrijg. Ik heb zelf even getest maar je moet gewoon even de installatie opnieuw doen en dan krijg je de update met grotere fotoresolutie terwijl je favorieten behouden blijven. Zo staat er nu ook een plaat van mij uit Hafjell tussen en hoe zit het met die kop chocomel met 5 cm slagroomhoogte in Westendorf?

Hieronder de overige uploads van de dag… van gisteren…

[fbphotos id=321290027905209]

Zou er echt Chocomel geschonken worden in Westendorf? En UNOX worst als het hard vriest haha! Zie ook mijn plaat uit Hafjell. Het was echt lekker aan het dumpen toen we wegreden op 1 januari, potverdorie!

Tip: gebruik je de app probeer dan bij Naam nog iets van datum, tijd, locatie erbij te zetten. Laten we zeggen als voorbeeld: Hafjell-chalets_dal-0101-1030u-Hajo-Smit.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

2 reacties

Gesloten voor reacties.