Région Dents du Midi
Lees verder >

Wintersport tegen het decor van de Dents du Midi. Met de mogelijkheid een grote ronde te skiën over de Franse grens. Maar de Zwitserse kant is toch het charmantst!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Sneeuwzeker en toch veel ook onder de boomgrens. Heel knus dus. Grote variatie aan accommodatie van luxe hotel tot betaalbaar pension.

ZELL am see - kaprun
Lees verder >

Het paradijs bestaat. Een meer, meerdere skigebieden en een gletsjer en alles op steenworp afstand van elkaar. Een droom!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

loser ALTAUSSEE
Lees verder >

Een niet al te groot gebied en heerlijk voor de hele familie. Sneeuwzeker en minder filegevoelig.

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Val Gardena
Lees verder >

Het maakt niet uit welk type wintersporter je bent hier! Ontdek Val Gardena en wordt verliefd!

Schatrijk terugkomen van wintersport in Obertauern: Gamsleiten Kriterium 2016

check ook eens

5 Reacties

 1. Pascal T. schreef:

  Leuk artikel. Klein (ietsiepietsie) beetje reclame natuurlijk, maar daar moet de site het dan ook van hebben…

  Van de top 10-lijst heb ik er drie gehad; Die Streif, Harikiri en Hohe Salve. Die laatste afgelopen zomer ook omhoog gelopen, maar dat was aanzienlijk minder leuk 😉 Uitzicht dan uiteraard wel weer om te smullen.

  Ober Tauern zeker nog op mijn lijstje… Lech en Montafon ook, dan alle oostenrijkse pistes in jullie lijste gehad.

  Ga zo door!

 2. Roy schreef:

  Hellingspercentage van 100%.. en dan een 2e plaats van steilste piste? Kan toch niet steiler!? Sterker nog hoe ski je dat? Raak je de ondergrond nog wel? 100% zou dan inhouden dat de zwaartekracht jouw simpelweg naar beneden trekt. Ik noem het dan maar een vrije val.. Leg het me eens uit want ik zal het ongetwijfeld mis hebben! 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.