Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Schatrijk terugkomen van wintersport in Obertauern: Gamsleiten Kriterium 2016

check ook eens

5 Reacties

 1. Pascal T. schreef:

  Leuk artikel. Klein (ietsiepietsie) beetje reclame natuurlijk, maar daar moet de site het dan ook van hebben…

  Van de top 10-lijst heb ik er drie gehad; Die Streif, Harikiri en Hohe Salve. Die laatste afgelopen zomer ook omhoog gelopen, maar dat was aanzienlijk minder leuk 😉 Uitzicht dan uiteraard wel weer om te smullen.

  Ober Tauern zeker nog op mijn lijstje… Lech en Montafon ook, dan alle oostenrijkse pistes in jullie lijste gehad.

  Ga zo door!

 2. Roy schreef:

  Hellingspercentage van 100%.. en dan een 2e plaats van steilste piste? Kan toch niet steiler!? Sterker nog hoe ski je dat? Raak je de ondergrond nog wel? 100% zou dan inhouden dat de zwaartekracht jouw simpelweg naar beneden trekt. Ik noem het dan maar een vrije val.. Leg het me eens uit want ik zal het ongetwijfeld mis hebben! 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.