Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Kilometers beenruimte en een VIP-gevoel: naar de sneeuw met SkyWork Airlines

check ook eens

9 Reacties

 1. Marco schreef:

  Ik ben zelf met auto, trein en vliegtuig geweest. nooit met de bus.. dat lijkt me zelf een verschrikking.
  -Met de trein (slaaptrein) vond ik altijd wel heel leuk. Tot een uur of 12 in het barrijtuig vertoeven en daarna je bed in en om 08:00 wakker worden in een wit landschap. ontbijt in de coupe.. wat schnaps.. ja tof. Nadeel was dat je vaak op de terugweg moest wachten op het station in Worgl/kufstein.. heb weleens 2 uur moeten wachten in -8 graden. das niet fijn.
  -Vliegtuig is ideaal vind ik zelf ook.. je zit nog aan de koffie thuis en binnen 3 uurtjes sta je op de ski’s!
  -met auto heeft ook altijd wel wat.. lekker paar stops maken.. eventueel extra overnachting erbij.. je komt langzaam in de wintersportsfeer..
  Alle 3 de opties zijn ok voor mij.. voordeel echt van vliegen is dat je er zo bent en zo geen hele residag kwijt bent.

 2. Sjors schreef:

  De eerste keren met de bus, toen nog low budget, naar Oostenrijk. Daarna een keer met Tyrolian airways naar Innsbruck, met dik ijs aan de binnenkant van de raampjes. Dat waren nog eens tijden in de 70- jaren. Daarna nooit meer naar Oostenrijk, maar naar Spanje, Italie, Noorwegen, Turkije en het meest naar Frankrijk. Wel altijd met het vliegtuig, niet duurder dan de bus en veel comfortabeler en sneller dan de bus. Morgen weer terug uit Barcelona ( ski Baqueira en Cerler) en over 2 weken weer naar Nice ( ski Isola 2000) En dat allemaal voor niet meer dan 100 Euro retour incl. bagage. Nee, voor mij nooit meer met de bus of auto !

 3. Ingrid schreef:

  Met kerst als we 2 weken gaan dan altijd met de auto. Nu in de krokus zijn we met het vliegtuig.

 4. Cescia schreef:

  Ik ga altijd met de auto, aangezien we toch maar tot in Oostenrijk gaan, en de auto een zeker vrijheid biedt.

 5. qlubtempo schreef:

  Auto lkkr veel ruimte, met het vliegtuig ultiem ontspannen.
  Ps wanneer kan ik dat skipak winnen vertrek over 2.5 week?

 6. Annemie schreef:

  Wij gaan altijd met de bus, deze worden steeds comfortabeler , je komt uitgerust aan en kunt 8 dagen skiën

 7. Merijn schreef:

  Naar Noorwegen met de auto en heerlijk met de nachtboot van de Colorline van Kiel naar Oslo. Met 3 jonge kinderen een fantastische reis en je komt heerlijk uitgerust aan. Vanaf Oslo nog 2 of 3 uurtjes en je bent op de plaats van bestemming. Een mooie en bijzondere manier van reizen en ik doe het al 8 jaar!

 8. Joke,riederalp schreef:

  Vroeger met de auto ivm hond! Nu die aan het hemelen is heeft vliegen mijn voorkeur! Wij kunnen kiezen vanuit schiphol naar Basel, Geneve en Malpensa met easyjet(goedkoop en prima) De treinreis is evenlang vanuit deze drie luchthavens naar Riederalp. Trein naar Morel en tegenover het station begint de cabine naar Riederalp(autoloos) De treinen in CH zijn niet goedkoop maar als je vaker reist kun je een half abo aanschaffen(altijd halve prijs dan) en de treinen rijden hier op de seconden!haha Als je sept je winter tickets besteld bij easyjet is de prijs meestal onder de 25 euro dus tja waarom zou ik nog met de auto willen!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.