Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Wintersport in Val d’Anniviers een prima idee!

check ook eens

3 Reacties

  1. Jose schreef:

    Waar is het weerbericht van vandaag ? Dit is toch een weersite

  2. Marnix schreef:

    Toffe review over een tof gebied.

  1. 5 november 2017

    […] Val d’Anniviers in Zwitserland bestaat uit de skigebieden Grimentz-Zinal, St-Luc – Chandolin en Vercorin. Wij zijn alleen in het deel Grimentz-Zinal geweest. In Val d’Anniviers ski je tussen de 1300 en 2900 meter en dat betekent dat je hier vanaf half november tot ver in de lente kunt genieten van geweldige sneeuwomstandigheden. Je hebt hier de hoogte en de sneeuwcondities die je kent van de Franse hooggelegen gebieden en de typische Alpengezelligheid die je kent van Oostenrijk. Drukte op de piste en rijen bij de lift kennen ze niet in d’Anniviers. Tel daar de Zwitserse gastvrijheid bij op en je hebt hier een top wintersportvakantie voor het hele gezin. […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.