flutlicht1412

Hallo! Goe-de-morgen! Wie is gegaan van jullie? Ik had het 11 december nog zo gezegd. OK, het kan nog. Nu meteen in de auto en dan sta je over 3 uur op de latten. Ik ga dat zelf in de duinen doen als ludieke straf voor mijn mislukte BV zoals terecht door MikeZaandam geëist. Ik zit al half in mijn actuele weerbericht en ga daar nu snel mee door, maar deze plaatjes uit de Wintersport Arena Sauerland hebben even voorrang. Onderaan zo nog een video van de webcam uit Winterberg!

lutzer1412 wander1412 osthang1412 postwiese1412b postwiese1412

 

Yes! En het lijkt niet eens erg druk. En ook dit is een oefening in optimisme. Want normaal hoop je rond deze tijd op de volle ruim 100km pistes. Nu zijn 14 liften met 14km piste open. Graag van wie gegaan is, de ervaringen hieronder…


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

3 reacties

Gesloten voor reacties.