Winterse taferelen, golm

De laatste weken van het zomerseizoen komen eraan,heerlijk! Dit weekend wederom winterse taferelen in de partnergebieden. Kleinwalsertal en Montafon ontwaken met een laagje sneeuw op de toppen boven. Ook Innsbruck en St Anton Am Arlberg hebben een laagje sneeuw. Winterse taferelen in enkele van onze partnergebieden, ontdek hier de leukste beelden. In Zell am SeeKaprun is het echter nog prachtig weer. Hier is het zomerseizoen ook nog volop aan de gang. Dit kan je hier nog even lezen.

Winterse taferelen in onze partnergebieden

Gisteren kreeg je al een leuke foto van het Almabtrieb in Montafon op onze facebookpagina. Indien je hem gemist hebt, hier is er nog een plaatje. Voor de liefhebbers van het Montafon, jullie weten zeker waar dit is?

Winterse taferelen in Montafon

De dieren zijn net op tijd naar beneden want deze ochtend zag het wit in het Montafon.
De Silvretta Montafon kreeg een fijn laagje sneeuw. Leuk webcambeeld hieronder. Dit plaatje is genomen op een hoogte van 1850 meter! Wat kan ik nog meer zeggen behalve, halllooo het begint serieus te kriebelen. 🙂
Winterse taferelen in Montafon

Het verschil tussen enkele dagen kan ook niet groter. Op 8 september plaatste Innsbruck de volgende leuke foto op hun facebookpagina. Een mooie nazomerse dag als je het mij vraagt.
Innsbruck, zomerse taferelen

Deze ochtend kregen ze echter een leuk laagje sneeuw. De Nordkette is hier zichtbaar met een laagje sneeuw op een hoogte van 2256 meter.

winterse taferelen in nordkette

Ook Kleinwalsertal ontwaakte met een winters tafereel. Hieronder een foto van het Bergstation en de Kanzelwandbahn. Het almabtrieb vindt hier plaats op 19 september, hieronder nog een filmpje van vorig jaar.

Winterse taferelen in Kleinwalsertal

Onze nieuwe partner St Anton am Arlberg plaatste nog enkele leuke foto’s op hun facebookpagina de voorbije dagen. Prachtige plaatjes toch! Wil je meer informatie over dit nieuwe partnergebied, ga dan zeker even hier kijken!

Sant Anton

St Anton

Deze ochtend ook echter hier een fijn laagje sneeuw.
Winterse taferelen

Wie kijkt er uit naar de start van de echte winter? Ik alvast wel!!! Is er iemand van onze lezers momenteel in de Alpen? Stuur ons hieronder jouw plaatjes.

Volg je ons ook al op facebook? Want daar hebben we nog enkele andere plaatjes gedeeld deze ochtend!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

4 reacties

Gesloten voor reacties.