Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Winterse sneeuwrijke kaarten geven de burger moed!

check ook eens

21 Reacties

 1. Jeroen schreef:

  Wat een mooi bericht weer jorne, complimenten, hopen dat er (delen) van uitkomen met de krokus in het vooruitzicht.

 2. nils schreef:

  thanx! Het geeft de krokusburger moed!

 3. Eric | schreef:

  @jorne ik moet het allemaal nog zien gebeuren…. LL ach ….hopen doe ik liever op de WC dus daar kijk ik niet naar doorspoelen die armzalige winter ..… Alpenlanden we gaan het zien…. voor de Krokusgangers is er echt te hopen dat er nog sneeuw gaat vallen anders voorspel ik nu alvast heel veel ongelukken want de pistes zullen zeker ijziger gaan worden. Komende dagen maar even wat gletsjers opzoeken en kijken hoe de sneeuw daar is. Kaprun en Pitztal staat op het programma. Veel zon zal daar zijn….. We gaan het zien en komt de sneeuw niet dan maar niet….. is een beetje ter compensatie van afgelopen jaar…..

  • Jorne schreef:

   Iedereen moet het nog zien gebeuren, helaas hebben we geen glazen bol 😉

   • Eric | schreef:

    Heb ik ook niet maar er kan gewoon volop geskied worden in de alpen op dit moment…dus daar geen problemen mee maar blijft het lang echt droog dan wordt het wel een precaire situatie als iedereen in de krokus ……. vul maar in…maar het stromingspatroon dient doorbroken te worden en daar ben ik niet zeker van dat dit nu eens eindelijk gaat gebeuren….. Positief nieuws is wel dat we nu bij Kiefersfelden zijn…. dat is aan de grens bij Kufstein. Stefan ook mee en die….. ja…. is in tranen. Hij kan weer niet scheppen….. Zijn schep is onderhand verroest maar we helpen hem wel weer deze dagen door te komen. 🙂

  • Arnt schreef:

   25ste op dumpdag naar Val Gardena. Kettingen liggen al in de auto

 4. Max schreef:

  Top bericht Jorne, wat een fijne stijl van schrijven heb je. Lekker leesbaar en to the point !

 5. Mark (Breda) schreef:

  Lekker bericht Jorne. Er zit roze in de kaarten. Fijn!

 6. Raymond schreef:

  Top Jorne! Voor de voorjaarsvakantie komt alles goed!

 7. Klaassie schreef:

  Goed bericht, Jorne! Leuk dat je een rondje langs de velden kunt combineren met stukken theorie over lange termijn voorspellingen! De voorjaarswinter van 2018 werd toen ook met een SSW voorspelling 3-4 weken van te voren verwacht als ik me niet vergis. Goed bezig!

 8. Jorne schreef:

  Dank allen 🙂 morgen mag Hajo weer los!

 9. Dennis schreef:

  Om nou al te gaan zenuwen voor de krokusgangers lijkt me gekkenwerk. Duurt nog 5 a 6 weken. Voor de mensen die daarvoor gaan mag er wel wat vallen lijkt mij.
  Duimen dat er eindelijk weer een dump gaat vallen lijkt me wenselijk.
  Hoop dat de warme oplossingen het weer niet gaan winnen.

 10. Erwin schreef:

  GFS 18 uur is voor de LL vrij fris (met een paar nachten met wat nachtvorst) maar leidt uiteindelijk tot niks met verzachting op het eind. Ook voor Oostenrijk heel matig. Geen sneeuw van enige betekenis.
  Voor de Franse Alpen beter en zeker het grensgebied Frankrijk/Italie lijkt wel een aardige dump te krijgen. Gebieden als Sestriere en Tignes zitten prima. Voor Noord-Alpen dus ronduit matig qua verwachte sneeuwval in deze Oper. Zuidkant zit wel prima en Frankrijk lijkt ook aardig!
  Zo zie je maar weer: Oper 12 u die Jorne beschreef was prima voor de N-Alpen. Deze 18u OPER echter zeker niet helaas…

 11. Jorne schreef:

  GFS iets minder en EC slaat de deur dicht, op naar de volgende serie runs..

 12. Erwin schreef:

  De GFS 00 OPER is in ieder geval wat sneeuwrijker voor de Noord-Alpen dan de 18uur run Jorne want die was zo goed als droog. De Zuiddump in Italie is ook van de kaart. Franse Alpen hebben in deze gfs 00 OPER beste papieren. Voor LL is echt zeer matig. Komende 2 weken is kans op winterweer volgens laatste ensemble zo goed als nihil. Ook de rugvorming boven Scandinavie in de laatste EC run was was letterlijk als sneeuw voor de zon verdwenen. We gaan niet klagen maar worden er wel wat moedeloos van.

 13. Skiwi schreef:

  GFS06 schuift nog meer naar de EC toe, opnieuw verslechtering dus…
  Welcome (not) back “winter” 2007 🙁

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.