Skigebieden boven de 2000 meter ontwaakten deze ochtend met een laagje sneeuw. Net op tijd want de gletschers openen bijna allemaal hun deuren. Starten doen we met dit leuke plaatje uit Pitztal. Héél vroeg deze ochtend zag het er nog een fijn winterse ochtend uit.

Winterse ochtend boven de 2000 meter

Die sneeuwval van de ochtend was van korte duur, maar hij leverde toch enkele mooie plaatjes op. Ondertussen is het merendeel van de sneeuw al lang terug weg. Zoals je kan zien op onderstaande foto van de Pitztaler Gletscher.

Maar deze website heet “wintersportweerman” en bij deze dus een prachtig rondje “winterse ochtend-plaatjes” . Gewoon om die druilige woensdag wat fijner te maken.

Hieronder zie je de Seekögel in Sölden mooi wit deze ochtend op 2665 meter. Klik maar even hier en je ziet dat ook dat helaas anders is nu.

winterse ochtend in Solden

Hier nog eentje uit Hochgurgl op een hoogte van 2465 meter, hier zien we beduidend minder sneeuwval dan in Sölden.

winterse ochtend in Hochgurgl

Nog even dit leuke plaatje uit Obergurgl. Kijk vooral even naar die witte toppen achteraan rechts. Daar begin ik dan een beetje van te dromen!

winterse ochtend in Obergurgl

Wanneer we naar de partnergebieden gaan kijken zien we dat Val Gardena ook een fijn laagje sneeuw heeft gekregen deze ochtend. We zitten hier op een hoogte van 2450 meter. Ik passeerde trouwens deze zomer nog in dit prachtige gebied, dat kan je hier lezen.

Het mooiste wat ik zag passeren vandaag was dit filmpje op Facebook van Val d’ Anniviers, droom maar even mee weg.

Categorieën: Fotobericht

Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

17 reacties

Gesloten voor reacties.