Ik begin dit fotobericht met een leuk plaatje uit Filzmoos, dat dit jaar ook weer een partnergebied is van Wintersportweerman. Je ziet hier het sneeuwkanon werken, heerlijk want nu weten we echt dat het wintersportseizoen eraan komt. Volgens enkele is het nog te snel, maar laten we gewoon even genieten van deze prachtige winterse ochtend.

Winterse ochtend in Oostenrijk

Voor het laatste weerbericht verwijs ik jullie graag naar dit pareltje van Jorne. Dit bericht gaat vooral leuke plaatjes bevatten. Ik begin met Oostenrijk. Waar we vooral zien dat de sneeuwgrens hoog ligt, hier zie je Zell am SeeKaprun op 1956 meter hoogte.

Winterse Ochtend in Zell am See Kaprun

Die sneeuwgrens zie je goed op dit plaatje vanuit Innsbruck – Patscherkofel. Ook die bewolking hadden we in Innsbruck stad zelf. Je kan dat allemaal hier volgen.

Winterse Ochtend in Innsbruck - Patscherkofel

Ook in Die Tauplitz merken we dezelfde bewolking.

Prachtig ook in Brixen toch? Daar krijg je een wintersgevoel van durf ik gokken.

Winterse ochtend in Frankrijk

De meeste sneeuw was misschien wel voor Frankrijk en Italië. Hieronder een prachtig beeld vanuit Chamonix.

Dan even door naar Les Arcs 1950. Vandaag is het toch wat slechter in Frankrijk waardoor het aantal mooie beelden eerder beperkt blijft.

Winterse ochtend in Les Arcs

Nog eentje dan vanuit Tignes.

Winterse ochtend in Zwitserland

In Davos op 1800 meter merken we op dat de herfst nog niet helemaal verdwenen is. Die mooie roze gloed vind ik trouwens echt geweldig.

Winterse ochtend in Zwitserland

En kijk dan even hoe mooi deze ochtend was in Zermatt! Je kan hier trouwens al gewoon gaan wintersporten.

winterse ochtend in Zermatt

Winterse ochtend in Italië

Val Gardena maakt zich ook klaar voor het wintersportseizoen, nu dartelen er nog andere bezoekers zoals je kan zien op dit beeld.

Ik wou even onderstaande foto toevoegen vanuit Kronplatz, zie die hoeveelheid sneeuw in de bomen. Geweldig toch.

Ook in de regio Trentino zien we van die winterse taferelen in de bomen. Dit is trouwens Val di Sole, je kan de webcam hier live volgen.

Zelf tel ik af naar de eerste vakantie in Livigno, waar ik de mooiste beelden van heb gezien. Ik sluit dan dit berichtje ook af met een video vanuit Livigno. Hier zijn ze gewoon al aan het wintersporten ;).

Fijne zondag allemaal.


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!