Winterse beelden vanuit Innsbruck

Heerlijk zo ontwaken op een zondagochtend. De Alpen kleuren weer mooi wit dan ga ik altijd op zoek naar de mooiste winterse beelden. Geniet van een heerlijk ontbijt op zondag morgen met deze beelden en begin al maar te dromen van die eerste wintersportvakantie. Hierboven zien jullie het Mutteralmpark van partner Innsbruck. Begin die beenspieren al maar te trainen want het wordt knallen dit wintersportseizoen 🙂 

Winterse beelden vanuit de partnergebieden

Ik begin vandaag in de partnergebieden en ga eerst even richting Montafon. Over minder dan een maand ga ik hier voor de eerste keer op wintersport en het ziet er al leuk uit. Hier zien we duidelijk dat het dal al helemaal wit ziet. Deze foto is van in Gortipohl op een hoogte van 900 meter.

Winterse beelden het montafon

Hieronder nog even lager, we zien hier Tschagguns op een hoogte van 687 meter. Foto’s zoals deze heb ik vorig seizoen toch wel een beetje gemist. Wil je zelf de situatie op de voet volgen, klik dan op deze link!

Winterse beelden vanuit het Montafon

Hieronder zien we Telfs in Tirol op een hoogte van 634 meter. Op de website van Innsbruck kan je altijd leuke webcambeelden bekijken, hier even de link.
Winterse beelden Telfs in Innsbruck

Even naar Obertauern en ook daar ziet het mooi wit. Natuurlijk zitten we hier wel wat hoger.  Deze plaat is vanop een hoogte van 1696 meter.

Winterse Beelden uit Obertauern

Verder kleurde het ook wit in het Kleinwalsertal, die Tauplitz, St. Anton am Arlberg. Echt heel mooie plaatjes kon ik er nog niet verzamelen, maar ik wou het jullie toch even meegeven :).  Momenteel is er geen sneeuwval in de Franse alpen.

Winterse beelden vanuit de andere gebieden

Even richting Mayrhofen, het dal kreeg hier ook een pakje sneeuw. Hier zien we de situatie nu op een hoogte van 750 meter.

Winterse beelden vanuit Mayrhofen

Verder even richting Saalbach. De webcams boven waren een beetje te donker, dus even een plaatje vanop 1000 meter.

Winterse beelden vanuit Saalbach

In Obergurgl zie je zelf de sneeuwvlokjes op de onderstaande foto. We zitten hier wel op een hoogte van 1980 meter.

Winterse beelden uit Obergurgl

Volg ons zeker vandaag voor meer leuke beelden vanuit de Alpen! Heerlijk genieten daar vandaag.

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!