Wat een week, gisteren was het hier amper 18°C  (Geel, België). Vandaag hebben we wel een zonnetje, maar toch, nee echt zomers voelt het momenteel niet. Nu mij hoor je niet klagen. Ik ben geen fan van de hitte en stiekem voelt die koude wel goed aan. Deze ochtend tijdens mijn loopje postte ik deze foto op Facebook met de tekst “Winter is coming”.
Wat een reactie kreeg ik ;-), van “laten we daar nog even mee wachten” tot “heerlijk hé”. En misschien is het nog wat snel, maar toch hier even wat leuke winterse beelden vanuit Oostenrijk van deze ochtend.

winterse beelden

Winterse beelden tijdens een grijze week

De meeste gebieden gaan geen foto’s posten op hun social media van de sneeuw, je kan hen ook geen ongelijk geven ook. Het zomerseizoen is nog bezig, mensen genieten van wandelingen of een via ferrata. Er is geen tijd om al te denken aan de winter.

De afgelopen nacht sneeuwde het echter wel in Oostenrijk, de Stubaier Gletscher gaf de aanzet “de winter is even terug”.

Verder ging ik even naar de Grossglockner Hochalpenstrasse. Deze ochtend om 07h30, toch een klein beetje sneeuw op de parkeerplaats, we zitten hier trouwens op een hoogte van 2572 meter.

winterse beelden

Ondertussen is de situatie er wel helemaal anders. Kijk hoe prachtig, zowel bovenstaand als onderstaande foto komen trouwens van Bergfex.

Ook de Kitzsteinhorn plaatste een paar leuke plaatjes. De tekst “ready for winter? “, euhms wat denken jullie? Ik voel me er best klaar voor.

En nog een webcam-foto vanop de Kitzsteinhorn.

Ook in Sölden kwam er een klein laagje sneeuw bij.

Het mooiste beeld was wel voor de Piztaler Gletscher.

Maar kijk wat een prachtige dag het toch nog is geworden ginder, hieronder een foto van Gargellen – Montafon.

Het leukste filmpje dat ik echter zag passeren de afgelopen dagen was dit filmpje van Kangoeroes in Australië. Ook Hajo maakte nog een berichtje, klik maar even hier.

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

3 reacties

Gesloten voor reacties.