Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Winterse beelden tijdens een grijze week

check ook eens

3 Reacties

 1. Geweldig leuk bericht @Cescia!
  En wat een mooie plaatjes vanuit de Alpen, Koning Winter doet alvast een poging om ons goede hoop te geven voor komend winter(sport)seizoen. 🙂
  Het is wat voorbarig maar hopelijk verschiet hij niet al z’n kruit zodat we tijdens de top maanden op onze honger zitten en snakken naar een sneeuwvlokje.
  De eerste foto die je plaatste is echt mooi, ik zag gisterenavond een soortgelijk tafereel en wou een foto maken maar had helaas mijn statief niet bij me en het was reeds te donker om vanuit de losse hand te schieten. Misschien dat ik vanavond de locatie nog een passeer, dit keer wél met statief uiteraard. 🙂

  • Cescia schreef:

   Bedankt Kirsten. Ja laten we hopen dat we inderdaad niet op onze honger moeten blijven zitten. Voor mij hoeft de sneeuw nu ook nog niet, maar als hij dan valt, ja dan begin ik al stilletjes te zweven.
   Hopelijk heb je vandaag nog een kans voor een foto 😀

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.