Kleinwalsertal
Lees verder >

De meer dan 50 km aan wandelpaden, brengen jou op de prachtigste plaatsen.

Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

les menuires
Lees verder >

WOW! Met sneeuwgarantie. Niet tevreden? Geld terug.

Val d'anniviers
Lees verder >

Ga je mee op skivakantie naar het paradijs?

Val d'Anniviers
Lees verder >

Een prachtige bestemming in de Zwitserse Alpen!

Val d'anniviers
Lees verder >

Vakanties vol avontuur wachten op jou!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

les menuires
Lees verder >

Hét skimekka op de meest centrale plek in de Trois Vallees, het grootste volledig verbonden skigebied ter wereld. Les Menuires ligt zeer sneeuwzeker op 1800m terwijl de pistes nog 1000m hoger reiken. Een piste & offpiste paradijs!

In het Montafon vind je vier skigebieden met elk een eigen charme. Het familiepareltje Kristberg. Golm voor gezinnen met grotere kinderen. Gargellen voor wie ultieme sneeuwzekerheid eist. En Silvretta-Montafon als topper.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

kleinwalsertal
Lees verder >

Bereidt u zich voor op 130 km Skipiste: brede familiepistes, uitdagende zwarte pistes, en vooral een zeer sneeuwzeker gebied.

Winterse avondrun Amerikaanse weermodel: met sneeuw en vorst voorjaar in

check ook eens

18 Reacties

 1. Asten (Harmelen) schreef:

  Vrijdag en zaterdag trouwens prima reisweer naar de Alpen. Pas in de loop van middag opkomende neerslag die in de avond intensiveert met boven de 1200 meter dikke sneeuw. Zondagochtend wakker worden met 20/40 cm neuschnee.. het kan erger maar moet nog wel ff uitkomen !

 2. Roy schreef:

  Holy shit er komt in de pubrun nog een schepje boven op! Kijk de LL dan!! Wacht maar even met de zomerbanden er op te leggen 😉

 3. Hanjo Vd Berg schreef:

  Moet dit nu echt?? Van mij mag de lente in de LL aanbreken hoor! Lekker weer naar buiten op de racefiets enzo …

  • EKlop schreef:

   Maanden lang wordt er om winter gevraagd en boos gereageerd als het tegenvalt. En dan nu al weer om strandweer vragen?! Gewoon winterbanden of spikes op die racefiets en gaan met die banaan, mooi-weer-fietsers gaan maar naar Tenerife 😉

   • Hanjo Vd Berg schreef:

    Ik was en ben altijd positief geweest hoor! Maar in maart heb ik behoefte aan temp waarbij ik niet meer steeds hoef te denken aan hoeveel kleding ik moet aantrekken. Een mooiweer fietser ben ik zoiezo niet want ik fiets door weer en wind.

   • EKlop schreef:

    Dankjewel Geert 😉 (ik doe net of ik je reactie hier onder niet zie). Overigens vind ik maart en april lastig qua kleren. Soms zit je op koningsdag in je shirt en soms kom je onderkoeld thuis van je kofferbak verkoop (niet dat ik dat doe, maar om beelden te spreken)

  • Geert schreef:

   Met Hanjo dan

  • tsja… een beetje gemend gevoel hieromtrent bij mezelf; enerzijds hebben we nauwelijks winter gehad in de LL (op die ene week met zeer lichte vrieskou na) dus zou mooi zijn mocht ons geduld toch nog beloond worden.
   Anderzijds heb ik ook iets van “nou hoeft het ook niet meer, laten we maar overschakelen op een warmer én vooral DROGER weertype zodat we kortelings vlinders en voorjaarsbloeiers kunnen fotograferen”.
   Maar wat komt dat komt en het is allemaal nog héél veraf op de weerkaarten dus tegen die tijd draait en keert het nog wel een honderdtal keer zodat het uiteindelijk weer op een heel andere weertype uitdraait. 🙂
   We gaan het zien…

 4. Sjors schreef:

  Isola 2000, -3 gr. , zwaar bewolkt , niet veel wind ( schijnt te gaan veranderen later )
  90-160 cm , poeder, 95 % open vandaag. Erg rustig, toegangsweg afgesloten door steen lawine.

 5. Harm (Zutphen) schreef:

  Samoëns + een paar graden. Sneeuwgrens goed te zien op ca 200m boven het dorp. Dat wordt poeder happen zo.. 🙂

 6. Robin schreef:

  Grappig, ik twijfelde gisteren of ik de banden zou gaan wisselen. Nog maar een weekje afwachten en de ontwikkelingen bekijken…….

 7. Jornevalstar schreef:


  In st. François gisteravond heel veel wind dus veel sneeuw verwaaid. Net wakker worden met uiterst langzaam vallende sneeuw, yay! Ik zet de hoeveelheid op 25cm op 1600m, allemaal droge sneeuw. Het einde is nog niet in zicht, zo de berg op met de breedste poederlatten die ik in de shop zag!
  Ciao!

 8. Sjors schreef:

  Isola 2000, toegangsweg inmiddels al weer open. Waterig voorjaars zonnetje.

 9. Vito schreef:

  komt er nog een aflevering van ” Alpenweer”vandaag ?

 10. Marcel schreef:

  Zit er ook al met smart op te wachten..

 11. Jeroen schreef:

  Ik lees op verschillende sites dat het weer wat nu naar voren komt echt maarts weer is. En dan heb ik het over kou en sneeuwbuien. Nou is juist mijn gevoel dat dit pas van de laatste 2 jaar is. Vorig jaar hadden we in maart ook minder weer en het ziet er naar uit dat het volgende week ook minder weer (lees sneeuw en kou) gaat worden. De jaren daarvoor hadden we juist heel mooi weer in de weken in maart dat we op wintersport gingen. Ik wil het dus geen normaal weer noemen wat betreft het weer dat jullie nu voorspellen.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.