Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

In welk dorp je ook verblijft, Kleinwalsertal doet je verbazen.

Knal moeiteloos de bergen op met een e-bike.

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Winterberg morgen eerste lift open en nieuwe modelrun yummie

check ook eens

4 Reacties

 1. Carl schreef:

  Dankje Hajo en super bericht.
  Ik ga mijn duimen nog eens kapotduimen
  Zie een wit puntje opt einde van de run. Zou bangelijk zijn.
  Deze berichten maken mijn dag

 2. Pim schreef:

  Mooi Bericht Hajo! Zo zie ik ze graag! En dan doel ik op de inhoud en niet omdat het toevallig een gematigd positieve boodschap betreft.

 3. Martijn sonnenberg schreef:

  ik geef EC momenteel meer credits in de voorspellingen. GFS lijkt moeite te hebben met huidige omstandigheden en lijkt op langere termijn er toch wat meer naast te zitten in de hoge drukgebieden rond azoren en rusland. EC heeft alweer een mooie uitbraak eind volgende week op de rol staan, laten we hopen dat dit ook weer in nederland uitkomt. tot die tijd:

  https://www.instagram.com/p/BMrSmz4hbIm/?taken-by=lechzuers

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.