Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Winter slaat keihard toe in Alberta

check ook eens

6 Reacties

 1. snowman schreef:

  Mooi bericht! -30.. Brrrrr! Goed te lezen dat er allerlei records worden aangescherpt, warm en koud. Wat dit precies betekend weet ik niet, maar extremen zijn erg interessant in mijn beleving.

 2. Jeroen Elferink schreef:

  Prachtig bericht Ronaldo ! Met plezier gelezen

 3. soesja schreef:

  Kou kan mij niet snel genoeg komen, ooit reden er auto’s op een dichtgevroren Zuiderzee/Ijsselmeer……..zou die tijd weer komen? Lijkt mij fantastisch! Ijsberichten voor de scheepvaart…..prachtig…….ik zie het al weer voor me……rustig aan Jan!!
  Mooi bericht! Nu snel komen hoor met dat bericht over kou naar Europa anders slaap ik niet goed!

 4. Jelte schreef:

  Klopt in januari ga ik er heen, komende dagen tot -30 daarna wat milder ….kan niet wachten.
  Word 10 dagen genieten, webcam ziet er prachtig uit.

  http://cameras.skibanff.com/136l.jpg

 1. 28 november 2014

  […] En hupsakee. Kwak alle vochtigheid maar tegen de noordkant aan. De openingsfoto is de situatie 1 dag later dan de kaart hierboven. Dikke sneeuw en koude lucht. Best lekker. GFS paralell en de GEM doen iets soortgelijks. Alleen de paralell laat de dump 24 uur later plaatsvinden terwijl de GEM de dump 24 uur eerder de dump laat plaatsvinden. Maar allemaal met eenzelfde evolutie zoals hierboven geschreven. De timing is dus nog onzeker, maar mijn gevoel zegt: RAAK. Tja, dat is dan net een dag te vroeg om Hajo z’n eerste zege van zijn boude voorspelling binnen te laten halen. Ik denk dat hij er vrede mee heeft hoor. Laten we duimen op een goede afloop, want duimen kan geen kwaad hoor. We houden het in de gaten. En pik ook nog ff mn Canada berichtje mee. […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.