Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Winter doet van zich spreken – op naar de Salve

check ook eens

2 Reacties

  1. carl schreef:

    Zalig, live berichten en dubbel zoveel leesplezier.
    Was net met kameraden aant kijken voor een shortski. Nu nog iets te vroeg. Deze beelden doen ons alleen maar meer watertanden 🙂

  2. joke,riederalp schreef:


    Vanochtend vroeg aangekomen. Min 1 graden, mistig en windstil. Geen sneeuw, domweg dat er weinig of geen neerslag is geweest in het dorp. Komende dagen steeds meer zon dus daat genieten worden.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.