Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Wind & sneeuw, voor skiën soms vervelend voor snowkiten perfect!

check ook eens

6 Reacties

 1. Frankie schreef:

  cool! lijkt me ook wel gaaf

 2. Stefan Kaptein schreef:

  Dat gaat een hoop gewonden en doden opleveren. Bij kiten zijn ook al meerdere ernstige ongelukken gebeurt, en dan val je vaak nog op het water. Maar water voelt ook als beton als je van 5 meter naar beneden stuiterd, dus op sneeuw komt de klap hard aan. Ieder zijn ding zullen we maar zeggen. En dan die dunne vlijmscherpe lijntjes van die vlieger. Ik heb ze al meerdere keren op het water gevoeld tijdens windsurfen en je wordt zo open gehaald. Ik vind het geen goed idee dat dit soort vliegers op de pistes gebruikt gaan worden.

  • Finn schreef:

   Geen paniek Stefan. Uiteraard wordt er in de skigebieden waar deze sport al beoefend wordt een speciaal gebied afgebakend. Daarbij heb je voor snowkiten bij voorkeur een zo vlak mogelijk stuk grond nodig, de kans dat je deze mannen op de piste tegen gaat komen is dus vrij klein 😉

 3. Ronaldo schreef:

  Wauw Finn…vet man. Kite surfen is mij onbekend. Kite boarden lijkt mij wel wat. Bedankt voor de tip. 🙂 Eerst maar eens boarden leren dan 😉 Kite skiën ook een optie?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.