Voor iedereen die onze Facebook-pagina een like gegeven heeft hebben we iets leuks. Surf naar deze actiepagina en maak kans op één van de vijf vouchers die Wintersportweerman.nl mag verloten ter waarde van 250 euro. Met zo’n voucher krijgen jij en je vrienden zo maar 250 euro korting op de reissom voor het 7-daagse event Sneeuwkoorts.com in Les 2 Alpes dat losgaat op 29 maart. Dit evenement is trekt jaarlijks een kleine duizend Nederlanders naar dit skigebied waar dan alles draait om feesten en skiën of snowboarden. Is er iemand van de lezers hier al wel eens mee geweest?

Leuk? Surf naar de actiepagina!

sneeuwkoorts_classic sneeuwkoorts_comfort

 

Met deze lage prijzen is de kans op één van vijf vouchers die Wintersportweerman.nl mag verloten niet gek natuurlijk. Op de actiepagina vind je ook de voorwaarden van deelname. Je kunt de 250 euro korting inzetten op het moment van boeken. Hier de FAQ van het event


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.