Voor iedereen die onze Facebook-pagina een like gegeven heeft hebben we iets leuks. Surf naar deze actiepagina en maak kans op één van de vijf vouchers die Wintersportweerman.nl mag verloten ter waarde van 250 euro. Met zo’n voucher krijgen jij en je vrienden zo maar 250 euro korting op de reissom voor het 7-daagse event Sneeuwkoorts.com in Les 2 Alpes dat losgaat op 29 maart. Dit evenement is trekt jaarlijks een kleine duizend Nederlanders naar dit skigebied waar dan alles draait om feesten en skiën of snowboarden. Is er iemand van de lezers hier al wel eens mee geweest?

Leuk? Surf naar de actiepagina!

sneeuwkoorts_classic sneeuwkoorts_comfort

 

Met deze lage prijzen is de kans op één van vijf vouchers die Wintersportweerman.nl mag verloten niet gek natuurlijk. Op de actiepagina vind je ook de voorwaarden van deelname. Je kunt de 250 euro korting inzetten op het moment van boeken. Hier de FAQ van het event


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.