Vanaf morgen 8 oktober tot 14 oktober staan de steden van de Randstad vol met billboards van de Zillertal Arena. Die billboards roepen je op om naar deze webpagina te gaan waar je na achterlaten van je e-mailadres meedingt naar een wintervakantie van 7 nachten voor 2 volwassenen en 2 kinderen inclusief halfpension in een 4* hotel in de Zillertal Arena. De 6-daagse skipassen, huur van ski’s & schoenen en 1 week gratis skiles voor het hele gezin zijn inbegrepen. Niet gek dus. Maar hoe hoog is de kans dat je wint?

Fotografeer jezelf met billboard en win skipas
Eerlijk is eerlijk: de kans is niet hoog en dus hebben we vanuit Wintersportweerman.nl iets leuks voor je: zie je een billboard en fotografeer je jezelf met de billboard dan ding je mee naar de verloting van 3 weekskipassen. Natuurlijk met name geschikt voor mensen die toch al naar de Zillertal Arena gaan. Dat zijn er niet weinig natuurlijk. Dus ga jij naar Zell am Ziller, Gerlos, Wald/Königsleiten of Krimml/Hochkrimml deze winter kiek jezelf dan met een billboard en stuur op naar info@ en deel ook op je eigen facebook en/of twitter.

 twitter_share

Op Twitter bij je bericht en foto vermelden @ZillertalArena dan hoef je niet eens meer naar info@ te sturen. Bij plaatsen op Facebook graag wel dat mailtje met vermelding van de Facebook pagina waar je je foto hebt geplaatst. De uitslag wordt bekend gemaakt op Twitter en Facebook dus wel even volgen en liken, maar ook hier op deze site – die je toch al volgt. We verzoeken de 3 winnaars dan hun adres te mailen en dan komt de skipas of voucher naar je toe.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

6 reacties

Gesloten voor reacties.