Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Win een hoodie van HEAD met insturen van jouw #autoselfie

check ook eens

13 Reacties

 1. Jeroen schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/9618422202.jpg[/img]

  Heerlijke terugreis vorig jaar in het wisselweekend na de kerst 🙂 Deze foto is genomen in La Grave

 2. Geert schreef:


  Inpakken voor vertrek, 17 december 2013. Hoeveel kan, wil je meenemen? En ja dit is een van die sjoemel diesels van VW. Wel een van de beste auto’s voor de rit naar Oostenrijk.

 3. Roy schreef:

  Je mag van mij die Renault Kadjar wel verloten haha! Ik probeer er wel 1tje te maken voor die hoodie eind volgende week in Kaprun!

 4. Wessel schreef:

  Dit zijn toch geen auto selfies?! Dit zijn gewoon foto’s van jezelf met je auto op de foto. Een selfie is een foto gemaakt met de voor camera van je telefoon met jezelf en andere personen/dingen (auto) erop. Snap daarom de #autoSELFIE niet helemaal 😉

 5. Sven schreef:

  Ik heb mijne ingestuurd via de Whatsapp. Hopelijk is ie goed overgekomen! 🙂

 6. Leo schreef:

  Nou ik ben 47 Wessel maar het was me ook opgevallen hoor. Maar ook dat het daar natuurlijk niet om gaat. Waar het wel om gaat: winnen! Ons Hollanders moet dat naar goed gebruik toch aanspreken 😉
  En natuurlijk ook een beetje reclame maken voor die mooie Renault Kadjar.
  En ook: elkaar tips geven. Daarom -buiten mededinging 😉 – ook één van mij.

  Deze voldoet wat mij betreft prima aan de bedoelde selfie. Ik met mijn kids (foto genomen door vrouwlief). Onze oude vertrouwde Nissan Primera bracht ons in februari 2014 comfortabel naar Livigno (hier het verslag). Verbazingwekkend ruim hoor!

  En zo zien we ze ook graag toch? Enkele dagen later: onder 25 cm wit goud!
  Het was vrij lang geleden dat we zoveel kou en sneeuw in het dal hadden. Met die ervaring twee tips opgedaan:
  1. Parkeer ondanks dat het hotel het vraagt niet voor een week lang op een holletje met de motor omhoog. De benzine loopt uit de leidingen en je krijgt het apparaat niet meer gestart. Of nou ja, het kan wel. Wij de hulpdienst gebeld -die overigens in 20 minuten ter plaatse was 🙂 – en natuurlijk: klik-broem- draaien. Dé tip: gas gewoon even iets langer ingetrapt houden 🙂 .
  2. Denk niet: iedereen komt zonder sneeuwkettingen het dal uit; wij ook. Die anderen zullen wél die vierwielaandrijving hebben of kunnen beter autorijden in de sneeuw. Het waren spannende momenten midden op de kruising aan het eind van het dal..

  • Jannes schreef:

   Haha zoiets is met in Gargellen overkomen. Zie Audi en BMW de berg oprijden, no pain at all! Ik denk doe ik ook wel met mn volvotje uit 1999, kleine kans Frans. Halverwege spoedcursus achteruit glijden gehad, lichtelijke paniek naast me :p

 7. Kees schreef:


  Aangezien de auto een beetje moeite had met een selfie maken heb ik het maar even voor ‘m gedaan. 😉

 8. Kees schreef:

  en nog een van dezelfde auto en sneeuw 🙂
  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/7006020564.jpg[/img]

 9. Sven schreef:

  Is er eigenlijk al een winnaar Hajo?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.