Check de video met alle moois en leuks wat je te wachten staat als je zou winnen! En je hoeft niet eens zo veel te doen. Het Facebook bericht hieronder liken en het vijftal met wie je wilt gaan taggen in reacties. En dan hier via deze link op “participer” klikken en de vragen beantwoorden. De enige vraag die wat lastig is: waar is een nieuwe picnicplek gekomen? Antwoord: Roc1!

Echt een mooie prijs. Je zal hem maar winnen….

Ach, Les Menuires staat vandaag terecht in het zonnetje: ze zijn vandaag de 500cm gevallen gemeten sneeuw gepasseerd! Geen Arlberg cijfers…. maar wel een kroon op een prachtig skiseizoen dat met aanhoudende sneeuwval en opnieuw invallende kou nog lang niet voorbij is. In Les Menuires loopt het skiseizoen nog tot 27 april!

Categorieën: Les Menuires

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

2 reacties

Gesloten voor reacties.