Wintersportweerman.nl is een beetje zijn handjes en voetjes kwijt en ook nog eens zijn sponsors. Over een of twee jaar gaan we het eens proberen met betaald lidmaatschap cq. kleine donaties van volgers. Eerst moet het allemaal weer een beetje smoel krijgen. Daarom zoek ik een webprogrammeur die af en toe een uurtje kleine dingetjes wil tweaken. Bijvoorbeeld dat het aantal reacties op een bericht weer op de homepage staat.

De website draait op WordPress met nu als nieuw thema Hestia. Dat is ook geschikt voor Elementor. Dat draait op dit moment nog niet maar die kant moeten we wel op. Ik snap dat programmeren een duurbetaalde baan is maar wie weet is er toch iemand bereid om pro deo een beetje te helpen in dit stadium. Wie weet is er in de toekomst weer eens wat te verdelen.

Eerst nog maar eens zien dat wintersport überhaupt nog bestaat. De berichten momenteel zijn niet goed. Het schijnt dat men wil dat we in het belang van onze gezondheid allemaal binnen blijven ons achter de buis lavend aan de dagelijkse staatspropaganda.

Mail naar info@wintersportweerman.nl of bel 0654268634

Categorieën: Vacature

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

3 reacties

Gesloten voor reacties.