Wintersportweerman.nl is een beetje zijn handjes en voetjes kwijt en ook nog eens zijn sponsors. Over een of twee jaar gaan we het eens proberen met betaald lidmaatschap cq. kleine donaties van volgers. Eerst moet het allemaal weer een beetje smoel krijgen. Daarom zoek ik een webprogrammeur die af en toe een uurtje kleine dingetjes wil tweaken. Bijvoorbeeld dat het aantal reacties op een bericht weer op de homepage staat.

De website draait op WordPress met nu als nieuw thema Hestia. Dat is ook geschikt voor Elementor. Dat draait op dit moment nog niet maar die kant moeten we wel op. Ik snap dat programmeren een duurbetaalde baan is maar wie weet is er toch iemand bereid om pro deo een beetje te helpen in dit stadium. Wie weet is er in de toekomst weer eens wat te verdelen.

Eerst nog maar eens zien dat wintersport überhaupt nog bestaat. De berichten momenteel zijn niet goed. Het schijnt dat men wil dat we in het belang van onze gezondheid allemaal binnen blijven ons achter de buis lavend aan de dagelijkse staatspropaganda.

Mail naar info@wintersportweerman.nl of bel 0654268634

Categorieën: Vacature

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

3 reacties

Gesloten voor reacties.