Suzuki Nine Knights 2012 in Mottolino, Livigno

Eindelijk is bekend wie een verblijf voor 2 personen in een driesterrenhotel hotel in Livigno heeft gewonnen. Het is de week van 31 januari tot 7 februari of van 4 tot 11 april. Dat valt samen met ofwel het European Freeride Festival van 31 januari tot 4 februari 2015 en ofwel het Nine Knights freeski event van 4 tot 11 april. Vervoer is voor eigen rekening! Skipas waarschijnlijk (zie prijzen) maar we werken er nog aan om die voor de winnaars te regelen inclusief wat andere leuke programmapunten. Helaas kan ik daar pas aankomende week duidelijkheid over geven.

Helaas had ik in de eerste video wel een correcte trekking gedaan maar niet juist afgeteld naar de naam van de winnaar. Bovenstaande video bewijst onomstotelijk dat nr 42 de winnaar is (zie bij 5min30sec) en die wordt in de video hieronder bekend gemaakt!

Kijk deze video en je weet wie de winnaar is! Ik verklap alvast dat de winnaar iemand is die wel is geregistreerd maar die nog nooit een reactie heeft achtergelaten. Een mazzelaar dus die wellicht in de toekomst wel meer gaat reageren. In elk geval is hij (ja het is een jongetje) ons een review schuldig!

Enne o ja, de Nine Knights is écht het meest spectaculaire freeski event. Daar kan geen discussie over zijn want freeskiën is ook echt iets anders dan freeriden. En ja men had dus opgemerkt dat de benzineprijs fors is gedaald tijdens de looptijd van de wedstrijd maar gelukkig niet zo ver dat er een ander multiple choice antwoord gegeven kon worden. Geen ruimte voor discussie dus. Het enige mini-kansje dat je nog hebt is als Maui zich niet zou melden. Dat ligt niet in de lijn der verwachting….


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

11 reacties

Gesloten voor reacties.