Suzuki Nine Knights 2012 in Mottolino, Livigno

Eindelijk is bekend wie een verblijf voor 2 personen in een driesterrenhotel hotel in Livigno heeft gewonnen. Het is de week van 31 januari tot 7 februari of van 4 tot 11 april. Dat valt samen met ofwel het European Freeride Festival van 31 januari tot 4 februari 2015 en ofwel het Nine Knights freeski event van 4 tot 11 april. Vervoer is voor eigen rekening! Skipas waarschijnlijk (zie prijzen) maar we werken er nog aan om die voor de winnaars te regelen inclusief wat andere leuke programmapunten. Helaas kan ik daar pas aankomende week duidelijkheid over geven.

Helaas had ik in de eerste video wel een correcte trekking gedaan maar niet juist afgeteld naar de naam van de winnaar. Bovenstaande video bewijst onomstotelijk dat nr 42 de winnaar is (zie bij 5min30sec) en die wordt in de video hieronder bekend gemaakt!

Kijk deze video en je weet wie de winnaar is! Ik verklap alvast dat de winnaar iemand is die wel is geregistreerd maar die nog nooit een reactie heeft achtergelaten. Een mazzelaar dus die wellicht in de toekomst wel meer gaat reageren. In elk geval is hij (ja het is een jongetje) ons een review schuldig!

Enne o ja, de Nine Knights is écht het meest spectaculaire freeski event. Daar kan geen discussie over zijn want freeskiën is ook echt iets anders dan freeriden. En ja men had dus opgemerkt dat de benzineprijs fors is gedaald tijdens de looptijd van de wedstrijd maar gelukkig niet zo ver dat er een ander multiple choice antwoord gegeven kon worden. Geen ruimte voor discussie dus. Het enige mini-kansje dat je nog hebt is als Maui zich niet zou melden. Dat ligt niet in de lijn der verwachting….


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

11 reacties

Gesloten voor reacties.