Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Wie had gedacht dat voorjaar 2020 dit zou gaan brengen?

check ook eens

23 Reacties

 1. Hjs schreef:

  Bizar zachte winter, zelfs in Helsinki geen meetbare vlok sneeuw gezien.
  https://www.buienradar.nl/nederland/weerbericht/blog/op-een-na-warmste-winter-c9adc6

 2. Roland Bodegraven schreef:

  @hajo. Je kan ook vertalen voor netflix en dergelijke. Kijk daar maar eens naar.

 3. Weerspreuk:

  Waar op 21 maart de wind staat,
  blijft hij twaalf weken.

  Bron: de druivelaar

  Ben benieuwd, afwachten maar of het klopt.
  Fijn weekend @ iedereen.

 4. Mark (Breda) schreef:

  Wat een heerlijk weer buiten!

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1584800842.jpeg[/img]

  • Net thuis van een flinke wandeling, deed deugd de zon een keer te voelen maar op sommige open stukken was het toch behoorlijk fris vanwege de strakke oostenwind.
   En er waren veel mensen a/h wandelen/uitwaaien. Ik denk dat velen het langdurig binnenzitten echt wel gehad hebben.

 5. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1584821839.jpeg[/img]
  Ter info

 6. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1584822499.jpeg[/img]
  Vandaag in riederalp wederom bikinieweer! Mijn kinderen hadden een rustig stukje strand gevonden waar mijn nieuwe “ kleinzoon” voor het eerst de zee zag. Daar mooi weer maar wel koud.

  • joke,riederalp schreef:

   Gisterenavond zagen mijn kinderen de tv beelden dat er veel mensen naar het strand zijn gegaan. Daar schrokken ze van en doen het nu natuurlijk niet meer.(ook een stil stukje niet)

 7. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1584862600.jpeg[/img]
  In CH proberen ze een totale lockdown te voorkomen, omdat ze denken, na de de corona een psychologische crisis zouden kunnen krijgen.

  • En gelijk hebben ze ! Ik schreef het eerder al, maar dat werd door sommige weggelachen, dat je de psychische, mentale én sociale impact van een lockdown niet mag onderschatten. Om over de financiële impact nog maar te zwijgen. Een vriend van me heeft tussen eind februari en nu zo’n luttele 100duizend kwijtgeraakt omdat je zijn geld had belegd. Nu zullen er hier wel weer zijn die komen roepen, had ie maar niet moeten doen, geld beleggen.
   Gelukkig komt zijn geld allemaal ooit wel weer terug of net niet, kan ook.

   Moet je weten dat wij Belgen ons enkel nog met de wagen mogen verplaatsen voor noodzakelijke verplaatsingen, niet essentiële verplaatsingen worden zeer sterk afgeraden en zijn zelfs bij nader order verboden. Er staan fikse geldboetes en een eventuele gevangenisstraf op.

   Ik blijf erbij dat we gaan naar een systeem waarin we in de toekomst onze huidige vrijheden voor een deel ingekrimpt zullen zien.
   Zeg maar min of meer zoals ten tijde van de DDR en het huidige Noord-Korea. Er is zelfs al sprake van een verplichte vaccinatie in de toekomst, wie weigert zal een fikse boete mogen verwachten.
   We gaan het zien!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.