Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

In welk dorp je ook verblijft, Kleinwalsertal doet je verbazen.

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Wettercafé Innsbruck inspireert tot registratie weercafe.nl – wie doet mee?

check ook eens

6 Reacties

 1. Roland Bodegraven schreef:

  Rosetta gaat landen vandaag!! http://new.livestream.com/esa/cometlanding

 2. Jannes schreef:

  Boeiend verhaal 🙂

  O, ja en ik ben voor!

 3. Snowman schreef:

  Klinkt echt als Oostenrijkse passie en gezelligheid zo’n café. Erg aanlokkelijk om eens langs te wippen voor een drankje en een kijkje

 4. Kippie schreef:

  En wat is er mis met een peuk en een pilsje in een café

  • Skiwi schreef:

   Eh…dat de niet-rokende cafégangers van hun pintje kunnen genieten zonder de stinkwalm van die peuk misschien?

  • Hajo schreef:

   Ik wist natuurlijk dat er ook veel rokers onder de lezers van de site heb. Dus ik neem een gok als ik het zo stellig schrijf. Jij dank in elk geval voor het reageren, want je spreekt dus namens die hele groep. Welnu mijn antwoord: afgezien van mensen met asthma die anders nooit uitkunnen gaan haat ik het dat ik na een uurtje in zo’n cafe thuisgekomen al mijn kleren in de was moet mikken en onder de douche kan om mijn haar te wassen om niet te walgen van mezelf. Ik vind een peukie in de buitenlucht soms best lekker ruiken of een sigaar. Maar als het in mijn kleren en haar gaat zitten…. gatver!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.