limone2112

Ja we hebben mooie plaatjes. Dat is het voordeel van thuis blijven en van achter je laptop kijken waar de sneeuw valt. Dit keer is het de Italiaanse westkant. Hoe mooi in Limone Piemonte!

bardonnechia

Hoe mooi in Bardonnechia

artesina2112

Hoe mooi in Artesina!

aosta2112

Hoe mooi in het Valle d’Aosta

Maar aan de Franse kant valt het nog erg tegen. chamrousse2112

Hierboven Chamrousse in de Isère. In Tignes is ook amper nog wat gevallen. Er moet toch een centimeter of 10-15 gaan komen vandaag. Maar niet dus wat verder van de hoofdkam af. Het is dus een zéér bijzondere kerst. Maar de kans op sneeuw met de kerstdagen aan de noordkant blijft!

ensvor2112

Even egoïstisch in Vorarlberg gekeken waar ik vanaf zaterdag zit. De piek op tweede kerstdag mag er wezen. Zet die maar in de kerstboom. Maar ook regen op bijvoorbeeld eerste kerstdag is niet uit te sluiten. Zodra de GFS06 binnen is een uitgebreide analyse!

Categorieën: Alpenweer

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs" . Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 woont en werkt Hajo in Zell am See Kaprun.

104 reacties

Gesloten voor reacties.