Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Westelijke Zuidkant tot nu toe grote winnaar van schrikkeldump

check ook eens

12 Reacties

 1. Tom Peper schreef:

  In Oost Tirol (obertilliach) sneeuwt het sinds gister avond continue. Vaak Is er geen neerslag waarneembaar op de radar toch is er hier al minstens 50 cm bijgevallen. 10 km verder op veel minder sneeuw!

  • Frederic schreef:

   Super. Zit je daar nu?
   En dan moet het ergste er nog beginnen, als het er vanaf middernacht intensiveert 🙂

   • Tom Peper schreef:

    Ja sinds gister aangekomen de temperatuur Is ook flink dalende nu. We hebben de auto’s net voor de 2e keer sneeuwvrij gemaakt want de sneeuw is zwaar. Maar het Is wel grappig hier valt meer dan men denkt. Ook sillian Is erg goed. Hoeveel verwacht je vannacht nog er Is nu al het dubbele gevallen! Net ff gemeten 58 cm is het nu.

 2. Hajo schreef:

  Betrap ik jou nu op “wishfull thinking” Frederic? Je weet dat ik een groot voorstander ben van wishfull thinking. Dus mijn zegen heb je. Vooral als je het er ook nog netjes bij vermeldt! Een bult sneeuw is je gegund. 😉

 3. Skiwi schreef:

  … en zo begint de stress zich stilaan op te bouwen, vanaf zaterdag sta ik op de latten in West-Tirol.
  Laat dat nou net het moment zijn waarin er toch nog wat onzekerheid in de modellen begint te zitten: de GFS12 hoofdrun steekt de stroming net iets te veel in de zuid/zuidwesthoek, waardoor de vorstgrens op zaterdag en zondag richting 2000m schiet.
  Die hoofdrun zit wel strak bovenin het ensemble en er is vanaf zaterdag nog een behoorlijke spreiding, maar de controlrun loopt wel broederlijk met de hoofdrun mee.

  Nee, ‘t wordt nog een paar dagen nagelbijten en daarna hopelijk juichen ipv klagen…

 4. Wat een plaatjes, ben een beetje jaloers op zij die nog mogen gaan naar de Alpen.

  Maar goed, volgende winter nieuwe kansen voor de Noordkant en Lage Landen?!
  Voor nu sluiten maar die handel, snel door naar tropische nachten en broeierig warme dagen
  met af en toe mooi licht en klankspel. 🙂

  Bedankt Koning winter, u was totaal ruk voor de Lage Landen tijdens 2015/16 !!

 5. Yaseen schreef:

  Gekkigheid, nu valt alles wel goed maar inmiddels is het al Maart en dat geeft dan maartse buien. Dit kan ook leuk uitpakken, toenemende kans op onweer tijdens de buien, bij zo’n pittige bui kan het dan ook weer tijdelijk wit worden.

  Alles behalve saai dus, beetje een mix tussen Lente en Winter.

 6. Sjors schreef:

  ISOLA 2000, toegangsweg afgesloten voor het eerrst dit seizoen. Groot lawinegevaar,schatting ongeveer 80 cm snneeuw afgelopen 36 uur.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.