Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Westcirculatie: een verboden woord voor winterliefhebbers

check ook eens

88 Reacties

 1. Erwin schreef:

  Mooi bericht weer Ronaldo maar ik denk nog steeds dat het goed gaat komen. Net name 18 december is er een echte verrassing mogelijk met een bak sneeuw voor de Noord-Alpen. Dat zeg ik al dagen.

 2. soesja schreef:

  Ik zeg: komt goed, proost! Gaan doen we toch! Hotel op 1400 m moet goed komen!

 3. Eric schreef:

  Ik was vandaag nog even op de gletsjer. Heb even geen sprekende teksten gedaan in de video maar wel beelden gemaakt van de piste en met een helmcam voor de verandering.

  Vandaag stond er wel een enorme wind. Sud fohn of zoiets …nooit van gehoord:)

  Toch kwamen de harde stukken op de piste weer te voorschijn. Vandaag hebben ook op de lager liggende pistes mijn skis het even niet overleefd door wat rotsen die even boven de sneeuw uitkwamen. Die worden dus nu weer gemaakt.

  https://www.youtube.com/watch?v=uaAR5u40Ur4

  Overigens er ligt wel sneeuw tot in het dal….is wat overdreven want heb het van dichtbij bekeken. Op de maiskogel te Kaprun stonden alle sneeuwkanonnen te blaffen tot rond het middaguur maar die moeten nog wel ff doorstampen. Kijk je hoger dan 1300/1400 meter dan is het aardig wit op de piste maar dan ook alleen op de piste.

  Morgen maar is kijken in skiwelt.

  • Michel Janse schreef:

   @Eric gaaf filmpje.ik ben heel benieuwd naar skiwelt, het gebied waar ik zoals jij weet jaren heb geskied. @stefan-kaptein is ook zeer geinteresseerd denk ik want die heeft al spijt van zijn seizoenkaart las ik. Veel plezier. volgende week een filmpje van mij vanuit het, gelukkig iets hoger gelegen, @zillertal arena. Op de skies of vanaf de Mountainbike.

 4. wensche schreef:

  Hoop ‘t zo! @Erwin

 5. jako schreef:

  Typo in titel?

 6. soesja schreef:

  Beste sneeuwliefhebbers,
  De oplossing is daar!

  ‘Kunstmatig gecreërde sneeuwwolken in VS hebben effect

  Het kunstmatig creëren van sneeuwwolken kan leiden tot meer sneeuw, zo blijkt uit nieuw wetenschappelijk onderzoek uit de Verenigde Staten. gecreërde sneeuwwolken in VS hebben effect’

  bron nu.nl wetenschap

 7. Ab schreef:

  Naast de alpen kunnen ook de LL sneeuw verwachten bij het EC 15daagse gezien de sneeuwpluim. Met zowel de oper alsmede de control run die een aardige piek vertonen voor a.s woensdag 17 december. Nog niet teveel waarde eraan hechten gezien de termijn maar wel leuke voorpret 😉 Deze is voor regio NO http://www.plaatjesdump.nl/upload/314ef869101142df335ad3875627b068.png

  • Leo schreef:

   Tsja, ik zag hem op twitter ook al voorbijkomen (nota bene met nog een reactie van vriend Johann..)

   Dat ziet er best wel indrukwekkend uit en het gaat ook best wel te keer (7 mm neerslag (=ca. 7cm) in 3 uur. Echter; e.e.a. zit pal aan de voorzijde van warme lucht en valt (in NL) (in deze run) bij temperaturen van 3 a 4 graden boven nul. Ook in de Duitse middelgebergten is het geen langer leven dan een uurtje of 3 beschoren.

 8. Leo schreef:


  Hier nog de uitslag van het mini-wedstrijdje dat ik georganiseerd had 😉
  Van Dam zat er met “Windkracht 9, windstoot 118 km @ Den Helder” het dichtst bij.
  Het kwam tot idd 9 Bft, de zwaarste windstoot registreerde IJmuiden met 108 km/u.
  Duidelijk minder dan ik zelf voorspeld had. Ik had wel enigszins verwacht dat m.n. het Harmonie e.e.a. wat overschatte. Daar is ook een technische verklaring die het KNMI (van tevoren) goed beschreef maar die was redelijk ingewikkeld en ben ik kwijt. Toch had ik daaruit de hoogste windstoot gepakt omdat die lokaal meestal toch hoger uitvallen dan dat de meeste modellen aangeven. Niet dus.
  NB ook in Limburg kwam het tot windstoten van 70 tot 82 km/u. Dat is opmerkelijk hoog maar was niet verrassend. Hierboven een van de laatste modelberekeningen (ik heb geen meetdata beschikbaar) van de windsnelheid rond de middag in de vrije atmosfeer op ca. 700 meter hoogte. Daar heeft -ook ver landinwaarts- zeer waarschijnlijk een orkaan gewoed met 10-minuten snelheden van 120 tot 140 km/uur! Dus pakten de hoogste heuvels daar wat van mee.

 9. Kees schreef:

  Weet iemand hoe de situatie in avoriaz is, en of daar nogsneeuw komt.

 10. eri schreef:

  Ik had onderstaande op 10-12 gepost op een andere site werd toen niet goed ontvangen.
  —————————————————————————————-

  GFS12.00 OPEr en ENSEMBLE tot 14-12 niet veel neerslag. 14-12 t/m 15-12 en 17-12 t/m 24-12 veel neerslag voor de NW en N alpen ( tussen de 50 en 150mm ) W en Z alpen zo goed als droog.
  De temps. zijn wel zeer wisselend dus dat kan nog wel eens vervelend zijn MAAR ik denk als de neerslag komt dat ook temps dan weer wat naar beneden gaan en dat we dan een sneeuwgrens zo rond de 1000m gemiddeld zullen hebben.

  GEM12.00 doet met de GFS vanaf 17-12 aardig mee MAAR daar de meeste neerslag voor de NW-alpen MAAR ook de N-alpen krijgen dan genoeg neerslag de W en Z-alpen zo goed als droog.

  LETOP LETOP de termijn is behoorlijk verweg dus …….. MAAR meerdere modelen en runs laten toch een omslag voor de NW-N alpen zien zo vanaf 17-12.

  Kortom ziet er goed uit maar we zijn er nog lang niet!!!, nog 14 dagen tot de kerst dus er kan nog veel veranderen
  ——————————————————————————

  duimen dat het allemaal uitkomt want dan is de kerstvakantie van velen gered, ik heb weer wat goede hoop

  • HansvK (Doetinchem) schreef:

   Tja, op “die andere site” (ik lees je posts daar ook) is het “gevaarlijk” om je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Voor velen is daar het glas ook eerder half leeg dan half vol.

   • eri schreef:

    ja daar is het niet normaal meer ze verwijderen gewoon al mijn post

    sneeuwhoogte.nl en dan vooral Johann, thx voor het verwijderen van mijn post.

    WSWM rules daar kan en mag veel meer een ander mening geventileerd worden dan op de eerder genoemde site. Johann en Micheal de baas en zij weten het en NIEMAND anders dus als je een eerdere post onder de aandacht wil brengen waar jij toch bij het “rechte eind” had dan verwijderen ze die gewoon.

    Johann noem ik dus maar Poethann overal sencuur op die site ( hoop dat ze het lezen en andere lezers ook )

    nu maar hopen dat deze post hier wel blijft staan want dan weet iedereen hoe het werkt bij andere sites.

    • Michel Janse schreef:

     ik denk dat de post blijft staan want WSWM.nl is wat progressiever dan andere sites echter.. Iemand Poethann noemen, ik lees Poetin, is mogelijk iets te ver gezien wat de man allemaal heeft gedaan. neemt niet weg dat ik niet snap dat ze je post op andere site hebben verwijderd. je had en hebt kennelijk gelijk.

    • Jeroen schreef:

     @ moderator: kan deze post aub worden verwijderd?! Kunnen we het daarna gewoon weer over het winterweer hebben.

     • eri schreef:

      je lijkt Johann wel lees eerst mijn eerdere post daar staat niets geks in en toch word het verwijderd.

      ook ik probeer tijd te steken in een prognose op amateur niveau en als ik het dan een paar dagen eerder “goed” had ( ben dan toch een beetje trots ) en dit niet mag vertelt worden dan klopt dat toch niet. Ik ben gewoon bezig met het weer en werd op 10-12 gewoon afgezeken door meerdere personen en die reactie bleven wels taan daarom dit wat gefrustreed geschreven stukje

      hup op naar de GFS18.00 en de EC ensemble

    • Snowman schreef:

     Dat is het fijne van wswm, weinig tot geen censuur, en mensen misbruiken het niet tot weinig.

    • Erik schreef:

     Tja…. Klagen moet je bij hen doen, ik vind dat dit naar zwartmaken neigt. Jammer.

     • eri schreef:

      kan niet klagen bij hun want dat word verwijderd en ik maak niemand zwart vertel gewoon de feiten en verder eerlijk in wat ik zeg.

      hup nu naar het weer

     • Frederic schreef:

      Laat zitten heren. Bij SH hebben ze nu eenmaal een andere visie op de reacties dan hier. Hun goed recht, dus laat ze maar doen.

    • Johann schreef:

     Wil dan toch even het volgende recht zetten voor je nog meer verwensingen richting mijn persoon ventileert. Ik heb tot dit moment nog GEEN enkel bericht van jou verwijderd op SH, maar denk dat dat vanaf nu anders gaat worden !

     • eri schreef:

      ik heb om 21:30 uur bovenstaande prognose van 10-12 gepost en die is direct verwijderd.

      daarna nog wat post geprobeert maar ook verwijderd laatste post was om 22:55 en dat was een reactie van mij op ene Henk.W die had schijnbaar wel mijn post kunnen lezen en vondt het ook niet kunnen dat mijn post verwijderd was WANT er stond niets geks in gewoon het verhaal over wat ik op 10-12 heb geschreven.

      als dit gebeurt dan raak je wel wat gefrustreed en boos want waarom moesten die post verwijderd worden, ik weet het niet?

     • Ronaldo schreef:

      Relax @Johann. Is niet nodig. Accepteren. Eri bedoelt het niet zo kwaad hoor. En als weerman wordt je alom gerespecteerd. Wellicht moeten jullie bij Sneeuwhoogte ook een moderator aanstellen. Het feit blijft dat de moderatie en het inzicht op de kaarten wellicht anders ligt dan op deze site. No hard feelings.
      @Eri: adem in – adem uit. Dat Johann hier reageert en onze reacties leest doet mij deugt. “the competition is watching us – be proud”
      ciao 😉

    • Johann schreef:

     Misschien een idee om dat eens na te vragen voordat je allerlei uitingen en verwensingen doet richting mij binnen dit platform.

 11. Snowman schreef:

  @Jannes

  Ik heb vaak dat als ik een reactie wil plaatsen dat ik een bericht krijg dat ik te snel reacties plaats en het bericht daardoor dus niet geplaatst wordt. Dit terwijl dit vaak gebeurd bij een eerste reactie sinds een langere periode. Iets aan de hand?

  • Frederic schreef:

   Ligt aan de nieuwe spamfilter @Snowman.
   Geen paniek. Ik heb het zelf ook al dikwijls meegemaakt. Zo dikwijls zelf dat ik ondertussen al weet wat je eraan moet doen. Als je die melding krijgt, gewoon meteen op F5 duwen, en dan wordt je reactie alsnog geplaatst, zonder dat je dus alles opnieuw hoeft te hertypen.

  • Jannes schreef:

   Ik moet toegeven dat ik het zelf ook had en idd niets gezegd had in de drie uur ervoor.. workaround van @frederic ef aanhouden, maar zal er naar kijken

 12. Snowman schreef:

  GFS18 para: jummie voor de kerstweek 😀

 13. Ronaldo schreef:

  @Eri. Je frustratie is begrijpelijk. Laten we niet gaan schoppen naar andere sites. Het zijn zgn concullega’s die wellicht een andere mening ventileren en voorzichtiger zijn met hun berichten vanwege het publiek dat ze hebben. Ieder z’n mening toch? En voor veel reageerders extra plezierop diverse wintersport sites. Zolang je hier niet scheldt, beledigt of frustreert dan kun je hier altijd je hart luchten en je reactie schrijven. En laten we dat plezier houden zonder de collega’s te denigreren. Denk aan de verspilde energie die je ermee genereert. Zonde van de tijd.

  • Gerda (Den Haag/Nootdorp) schreef:

   @ Eri, Ik twijfelde of ik er iets op zou zeggen, ik doe het toch … want een en ander moet niet scheef getrokken worden . Blijf sportief en geef een leuke bijdrage. De reacties van de ” andere site ” zijn zeker niet vervelend richting jouw bijdrage , dus hier niet gaan lopen klagen … wordt het niet gezelliger op …. Verschil van mening op een bijdrage heb je overal en dat is toch logisch , moet kunnen en moet je tegen kunnen als je iets plaatst.

 14. Erwin schreef:

  @eri, probeer hier gewoon een waardevolle bijdrage te leveren aan het weer want daar ben je zeker toe in staat en laat alle andere zaken voor wat het is.

 15. Leo schreef:

  Nou, nou, druk met de weermannen hier 😉 Ondanks dat wij hier niet over gaan maar Hajo en moderator Kees kan ik ook even niet nalaten: ik ben het helemaal eens met Fre en vooral Ronaldo. Ik begrijp je reactie Eri, maar hou het netjes. Putin er bij halen is eigenlijk over het randje. Ondanks dat ik gecharmeerd ben door je complimenten 🙂 (en trouwens ook je doorgaans zeer waardevolle bijdrages!) gaan we hier het liefst uit van eigen kracht, positieve energie en idd de community!!!

 16. Erwin schreef:

  Ik heb laatste half uur weer op allerlei detailkaarten ingezoomd en wordt steeds optimistischer over 18 december. Daar is echt een behoorlijke dump mogelijk als alles op zijn plaats valt. Ik verwacht dat in 24 uur meer dan 25 cm sneeuw gaat vallen in groot deel de Noord-Alpen beginnend in het Voralberg en Salzburg (17 december in de avond) en zo verder uitbreidend richting Tirol en verder naar Oosten.
  Mijn eerste BV deze winter wordt dan ook: In overgrote deel (>50%) Noord-Alpen meer dan 25 cm sneeuw tussen 18 december 00.00 uur en 19 december 00 uur (1 etmaal)

  • Frederic schreef:

   zeker @Erwin? En wat wordt de sneeuwgrens dan? En waar ga je meten? En tel je de sneeuw die woensdagavond al valt ook mee? En je beseft toch dat dat een warmtefront is he?
   ps: Is dit niet je tweede BV?

   • Frederic schreef:

    Nu ja, ik ga niet flauw doen hoor. Ook ik heb in mijn laatste bericht gezegd dat de dagen voor de kerstvakantie een hit gingen worden. Dus ik ga vol met je mee, alleen niet voor de 18e 😉

 17. nils schreef:

  Bah! vieze sneeuw en gladheid als we naar die verdomde wintersport gaan… getver straks moeten we nog de auto gaan uitgraven enzo!! en zondag een laag poeder waar ik dan met mijn snowboard overheen moet vliegen… bahgetversmerig 🙂

 18. Erwin schreef:

  GFS 18uur komt morgenmiddag + avond uit op een centimeter of zeven sneeuw in de Ardennen.

 19. Jeroen Elferink schreef:

  Top bericht Ronaldo ! Ook vanavond zien de kaarten er dus op de LT/volgend weekend goed uit 🙂 Ik duim me rot dat dit zo blijft. Hopelijk geen negatieve mutaties de komende runnen.

 20. Frederic schreef:

  Nog niet gemeld (denk ik?), EC12 berekent lokaal meer dan 100mm neerslag de komende 10 dagen voor Noord-Alpen. Geen rekening mee houden dames en heren. Gewoon in achterhoofd houden.

 21. jopie schreef:

  Volgens mij had Erwin al geroepen dat het dit (vanaf vandaag) weekend zou gaan gebeuren. Hierop heb ik gezegd dat ik dit een dag of 5 zou uitstellen. Ik vind dit met alle respect niet echt een BV.

 22. eri schreef:

  @ALL misschien was een bepaalde naam verbinden aan een andere naam niet handig maar zo voelde ik mij op dat moment gewoon FF, kan iedereen overkomen toch? dus excusses daarvoor.

  ik heb nog 1 keer gereageerd op Johann hier op de site en daar is voor mij de kous mee af.

  ook bedankt voor jullie input en ik blijf lekker hier posten over wat ik als weergek en amateurtje denk en hoop te zien in de kaarten.

  ook vind ik het weer klasse dat jullie opzoek gaan naar die ene die al alnge tijd roept dat hij met sneeuwkettingen naar oostenrijk moet kijk dit is nog eens iemand de credits geven voor een prognose of gevoel of iets anders maar dit is wat WSWM wel zo leuk maakt.

  nu ga ik FF de kaartjes bekijken want ik lees mooie berichten hierboven over de GFS en EC volgens mij doet het GEM12.00 ook gewoon mee met de andere modellen.

  • Johann schreef:

   @Eri Heb nu je laatste reactie wel verwijderd omdat dat niets meer terzake doet en raar overkomt. Dus niet meteen weer mokken. Vraag eens na via de “help”@”sn…..nl waarom je bijdrage(en) verwijderd word(en)! Daarmee wat mij betreft punt erachter.

   • Kees (mod) schreef:

    @eri @Johann hier een persoonlijke discussie voeren over een kwestie die speelt op een site bij een ‘conculega’ is ongepast. Zo’n discussie hoort op de bewuste site gevoerd te worden of, en dat heeft mijn voorkeur, even via een PB of e-mail. Dat ze hier niet verwijderd zijn komt puur omdat dat niet past bij de policy van https://www.wintersportweerman.nl , al zijn er natuurlijk grenzen. Over de inhoud heb ik wel een mening maar die houd ik voor me omdat ik de discussie niet wil voeden en daarmee een ander ook niet wil vervelen.

 23. erwin schreef:

  Laatste update: 12 december 2014 18:03
  Het kunstmatig creëren van sneeuwwolken kan leiden tot meer sneeuw, zo blijkt uit nieuw wetenschappelijk onderzoek uit de Verenigde Staten.

  Wolken die in de afgelopen zes jaar werden beschoten met zilverionen zorgden in het wintersportplaatsje Boulder in Colorado voor gemiddeld 5 tot 15 procent extra sneeuw.

  Dat melden onafhankelijke Amerikaanse onderzoekers in het wetenschappelijk tijdschrift Journal of Applied Meteorology and Climatology.

  Als wolken worden beschoten met zilverionen hoopt water zich op rond de kunstmatig toegevoegde deeltjes. Uiteindelijk vallen de zilverdeeltjes dan samen met bevroren water als sneeuwvlokken naar beneden.

  Sneeuwvlokken

  De weerbeïnvloedingstechniek werkt alleen als het zo koud is dat de omstandigheden voor sneeuwvorming in de lucht ideaal zijn. In Boulder werden in de afgelopen zes jaar 118 keer wolken besproeid met zilverionen.

  De onderzoekers van het National Center for Atmospheric Research analyseerden de uitkomsten van deze experimenten in een uitgebreide studie .

  Ze vergeleken de sneeuwval in bergketens waar zilverionen waren verspreid met de gevallen sneeuw in nabijgelegen bergketens waar de wolken niet werden beschoten.

  Open

  Sommige beschietingen met zilverionen telden de onderzoekers niet mee, bijvoorbeeld omdat de deeltjes niet op de juiste plek terecht kwamen, of wanneer de sneeuwwolken te ver weg dreven om de neerslag te meten.

  “Het is belangrijk dat we open zijn over die selectie van gegevens”, verklaart onderzoeker Terry Deshler op Nature News. “Maar wetenschappelijk gezien zijn onze keuzes te verdedigen.”

  De onderzoekers geloven dat hun studie de effecten van kunstmatige sneeuwwolken voor het eerst nauwkeurig in kaart brengt. “Dit is één van de meest gedetailleerde onderzoeken tot nu toe”, aldus hoofdonderzoeker Roy Rasmussen.

  • Deepblue schreef:

   “Het is belangrijk dat we open zijn over die selectie van gegevens”, verklaart onderzoeker Terry Deshler op Nature News.

   Die ziet de spreekwoordelijke bui al hangen. 5 tot 15% meer in 1 gebied met een achteraf selectie van gegevens. Ik had het mogelijke effect eigenlijk groter verwacht maar wellicht is het er wel en kan dit na nog vele jaren fine-tunen iets opleveren. Worden we toch nog weergoden.

 24. eri schreef:

  Beide GFS18.00 toch een stuk minder neerslag dan de GFS12.00 en EC12.00

  Temps golven op en neer maar als alles goed valt moet dit geen probleem zijn voor toch een mooie laag sneeuw voor de kerst periode.

 25. Arjan Ischgl schreef:

  Als de verwachting op bergfex nu eens 1 keer uitkomt dan komt alles voor de Kerst goed. Of zal het toch weer fout…..

 26. adrie schreef:

  @arjan, je bent er vroeg bij. en de voorruitzichten zien er bijzonder goed uit. en de temperatuurdaling in het weekend, dat zou fantastisch zijn voor de kerstvakantiegangers. als die tijd zo in de onzekerheid, en dan toch op de valreep dit. er staan op dinsdag en woensdag heel vet gedrukte cijfers. zou dat betekenen dat dit wel heel waarschijnlijk is. we zullen het zien. en nou maar hopen dat het niet weer omslaat.

 27. alaerts tom schreef:

  weet er iemand of er iets in de LL nog iets leuks te vertellen valt voor de volgende dagen of zelfs weken

  • smette schreef:

   het is echt wel zoeken naar lichtpuntjes. Eigenlijk kan het voorlopig best samengevat worden dat die zoektocht zelf al heel erg moeilijk is.

 28. Chalet bachteln, riederalp schreef:

  Lees op allemaal sites dat het eind van de week serieus scheppen wordt! Daarna zon dus dat lijkt mij een droomvoorspelling! Wie dan gelijk krijgt maakt mij niet uit , als het maar gebeurd haha! Maar ik hou het voorlopig op vandaag en ga zo lekker skiën………pppffffff wat een site gisterenavond!

 29. Kees (mod) schreef:

  @eri @Johann hier een persoonlijke discussie voeren over een kwestie die speelt op een site bij een ‘conculega’ is ongepast. Zo’n discussie hoort op de bewuste site gevoerd te worden of, en dat heeft mijn voorkeur, even via een PB of e-mail. Dat ze hier niet verwijderd zijn komt puur omdat dat niet past bij de policy van https://www.wintersportweerman.nl, al zijn er natuurlijk grenzen. Over de inhoud heb ik wel een mening maar die houd ik voor me omdat ik de discussie niet wil voeden en daarmee een ander ook niet wil vervelen.

 30. Asten (Harmelen) schreef:

  Ja, er zitten de komende week een paar ‘sneeuwmomenten’ aan te komen en ja, dit is goed nieuws voor de skiërs aan de noordkant.. maarrr, de sneeuwgrens is soms vrij hoog, en als deze al lager is, dan moet er gezien de sterk wisselende temperaturen de komende 9 dagen, weer rekening worden gehouden met afsmelt.. Boven de 1.000/1.200 meter zou de kritieke situatie over moeten zijn maar dat geldt op basis van de huidige kaarten volgens mij niet voor de lager gelegen gebieden (voor wat betreft een gesloten sneeuwdek). Maar de potentie voor lekkere sneeuw (ook lagere gebieden) die is er. Sneeuwt het dan een uurtje of 8 flink door dan gloort er hoop voor de lagere gebieden. Zeker omdat de nachten koud kunnen uitpakken en de zon nu weinig kracht heeft..

 31. Michel Janse schreef:

  Wakker worden WSWM.nl aanklikken en dan de berichten van gisterenavond laat lezen en dan weer happy de peppie. wat een droom berichten weer. Nu maar volhouden daarboven. zo even 3 uurtjes trainen op de racefiets en hopelijk staat het nieuwe weer bericht van een van de weermannen op de site. ben heeel benieuwd.

 32. Hajo schreef:

  Ik meld even dat ik super content ben met de sfeer hier in de reacties momenteel en vooral de variatie aan reageerders en meningen. @Johann in internetland moet je een dikke huid hebben. Dingen die ik hier vandaag lees blijven ruim binnen het betamelijke als je het vergelijkt met wat er in andere blogs allemaal geroepen wordt. Een compliment voor Kees(mod) en zijn reactie. En voor alle mede-reageerders die hier met zelfreinigend vermogen de boel steeds in goede banen leiden. We zijn een fantastisch team samen! Jullie hebben mij ook al vaak weer een beetje de goede kant op gestuurd. En verder zijn we er trots op hier dat we praktisch nooit iets hoeven te verwijderen…

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.