Zeilclub Hagelbeke (Gavermeer)

Zeilclub Hagelbeke (Gavermeer)

Het zat erin dat het vanochtend in België zou sneeuwen en nu gebeurt dat ook. En het gekke is: niet in de Ardennen! Ook niet in Sauerland trouwens! Nee, juist helemaal in het westen in West-Vlaanderen en Henegouwen. Op de Europese buienradar (still) kun je een beetje zien hoe het zo komt.  

Matthieu zegt: 5 maart 2012 om 07:18
Ik geloof mijn ogen niet, hier in Zwevegem belgie, sneeuwt het echt hevig ! En dit bij een halve graad, alles wordt wit. Wat een leuk geschenk!

Ik dook er even op mede vanwege de enthousiaste reactie van Matthieu vanochtend. Hieronder een mooi West-Vlaams setje cams…

[fbphotos id=366519140048964]

In de nacht op donderdag trekt het volgende front door en dan zal het westen niet in de prijzen vallen, maar maken juist de Ardennen en het Sauerland meer kans… 

Categorieën: Webcams

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

2 reacties

Gesloten voor reacties.