LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Werkelijk schitterende foto’s van een wandeldag in de mooie flora en fauna van Oostenrijk

check ook eens

7 Reacties

 1. jeroen schreef:

  Blijft prachtig daar….jaar of 6 terug war3n we er met van 2,5 week 3 goede dagen en rest in totaal 580mm gevallen tot snelwegafsluiting toe. Dorpje brand is ook heel fraai met de vrij hangende gondel.

 2. Hans schreef:

  Toch ook daar al 2 weken mooi weer! Ondanks negatieve berichtgeving over het (komende) weer in Oostenrijk de laatste weken. Zou me niets verbazen dat daar volgende week prima temperaturen zijn met af en toe een (stort) bui. 🙂

 3. Marco schreef:

  Mooi verslag. Paar keer in de winter heengeweest maar ook nu ziet het er schitterend uit. Best jaloers eigenlijk!

 4. Mars schreef:

  Leuk verslag! 20 augustus strijken wij weer neer in het prachtige Montafon. Ben benieuwd of wij ook nog “oude” sneeuw gaan zien. Zin in!

 5. Matthijs schreef:

  Leuk verslag, idd herkenbaar zowel zomer als winter!
  Ik heb de vraag al eens eerder gesteld hier. Waarom is een speicher in de zomer vaak leeg? Voor het gewicht wat dan op zo’n berg ligt? En vult zo’n groot bassin zich weer volledig in tijdsbestek van een regenachtige week of korter? Iemand antwoorden? @hajo

  • Asten (Harmelen) schreef:

   In Gerlos vindt er regelmatig (jaarlijks) groot onderhoud plaats. Daarnaast lijkt me zo’n bak ‘s zomers ideaal voor algvorming etc. Dat laatste is een gok maar kan me zo indenken dat je voor de productie vsn kunstsneeuw de meest ideale omstandigheden wilt creeren dus ook brandschoon water..

  • Hans schreef:

   Geen idee. Zie wel dat ze in de zomer vaak vol zijn. Mooi voor foto’s op voor-/achtergrond of om je in op te frissen , wat helaas verboden is…….
   Ach, 1 stevige regenbui in het najaar en ze lopen zo weer vol 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.