Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Welk weer op jou vakantiebestemming?

check ook eens

26 Reacties

 1. Super leuk berichtje Frederic. Kan jij ook iets vertellen over de onweersbuien in de alpen. Is de verwachting dat daar ook hagel bij kan komen zoals ik vorig jaar kreeg tijden onze vakantie zie dit filmpje. https://www.youtube.com/watch?v=XFOh5WH04PA
  Uitsluiten kan je natuurlijk niks.

 2. Arjan Ehlert schreef:


  Voor de thuisblijvers hier de hele mooie zomerse pluim van het befaamde Europese model. Voorlopig ziet het er goed uit! Vooral vanaf vrijdag veel zon.

 3. Dennis schreef:

  Heel fijn, mooi weer! Een beetje zomer!

  Helaas slecht nieuws voor de watersporters. Zoals het er naar uit ziet is de wind zodanig zwak dat er voor mij van kitesurfen weinig zal komen 🙁

 4. Dennis schreef:

  Kan ‘t nog? Zo ja:

  Gem. Temp. 17,2c
  Gem. MaxT. 21.5c
  Gem. MinT. 11.2c
  Hoog Max. 32.4c
  Laag Min. 7.8c
  Laag Grond 4.1c
  Neerslag 50,4mm
  Zonuren 222
  Zomerse dagen 10
  Tropische dagen 2

 5. Sjaco schreef:

  Nee, Helaas, ik heb al commentaar gekregen bij de dagvoorspellingen. De maandvoorspelling kon je al 5 dagen geleden doorgeven, ik heb meerdere malen aangegeven tot 30juni2400. Stel het was vannacht een zeer koude nacht geweest, je begrijpt wel wat ik bedoel, zijn twee items in de voorspelling.

 6. Dennis schreef:

  Oké, no prob. Heb een paar dagen niet gecheckt dus heb het helaas gemist.
  Volgende maand beter :))

  • Sjaco schreef:

   Nogmaals sorry, er komen nog genoeg wedstrijdjes aan en bij de volgende voorspellingen zullen de regels duidelijk worden vermeld dat daar in ieder geval geen misverstand kan over bestaan.
   Dus niet persoonlijk, in ieder geval dank voor je belangstelling 🙂

  • Dennis schreef:

   Geen probleem! Heb zelf ook wel eens een voetbalpoule bijgehouden (seizoenspoule), en dan zijn de deadlines ook hard. Eén minuut na start van de wedstrijd is te laat, want dan kun je al info hebben. Beter zou dan zijn: 1 uur voor de wedstrijd, wanneer de opstelling nog niet bekend is 😛

   Hoe dan ook, goed bezig, en ik hou de komende wedstrijdjes zeker in de gaten! Evenals de dagtemperatuur voorspellen wat ik ook steeds vergeet 🙁
   Soms zo lek als een mandje, dat geheugen van mij!

 7. Leo van der Nat schreef:

  Schitterend bericht Frederic, heerlijk!

  • Frederic schreef:

   Thx @Leo.
   Tsja, ik had de modellen enkele dagen niet bekeken, dus had niet meteen inspiratie. Dan iedereen maar wat goede moed geven he

 8. Eric schreef:

  Geen wedstrijd meer en meteen rustiger?

 9. Leo van der Nat schreef:

  Gaat het aan de grond nog vriezen Sjaco?

  • Sjaco (Rotterdam) schreef:

   Verwacht het net niet, maar zeg nooit nooit.. 🙂
   De zomer gaat nu echt wel komen, zit er al run na run in, even woensdagdipje en dan….kom maar op.

 10. Sjaco schreef:

  @leo, ik zie dat je aan het froebelen bent, kom je er een beetje uit? Ikzie nu pas dat je het aardig voorelkaar hebt je mailtje gestuurd zit er gelikt uit, doe rustig aan heeft geen haast, bedankt

 11. Sjaco (Rotterdam) schreef:

  De laatste gfs run, vertoont mijn inziens een steeds zomerse setting. Het hoog trekt iets verder oostwaarts in vergelijking met vorige runs,voordat deze zich weer wat terugtrekt, waardoor de wind niet direkt na een paar dagen de N-NW hoek opzoekt maar voor een iets langere tijd N-NO, betekent potentie voor wat hogere temperaturen op termijn.
  We zullen straks zien wat het weerbericht op deze site ons daarover te vertellen heeft.

 12. HansvK schreef:

  Mooi bericht Frederic. Hopelijk krijgen we wat avonden dat het in de tuin nog prettig vertoeven is. We hebben vorige week een nieuwe louncheset en terrashaard gekocht en die moeten natuurlijk wel worden getest.

 13. Roland Zwammerdam schreef:

  @ Eric, natuurlijk ligt het aan de opsplitsing van wedstrijd en gewone site. Dat het een klein beetje chat werd vond ik niet erg. Het is hier toch de gezelligste site van Nederland met de beste weersinfo?

 14. Robin schreef:

  Over vakantieweer; klopt mijn beeld dat de zomer in Midden-Europa (Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Oostenrijk) nog niet echt op gang lijkt te komen?
  En heeft er al iemand (alarmerende?) berichten gelezen over een eventuele muggenplaag in de gebieden die overstroomd zijn geweest?

  • Gerard schreef:

   Robin, De familie van mijn vrouw woont in midden Slowakije en wat de verwachtingen voor de komende periode daar zijn weet ik alleen via mijn app en dat ziet er niet slecht uit. Ze hebben wel een erg warm en zonnig voorjaar gehad in SK….

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.