Gerlos comp 1

Tja, we mogen zeker niet klagen over de prachtige lentedagen van afgelopen week hier in Nederland, maar vandaag is het toch wel weer even grijs, koud en een tikje mistroostig. Dat was vorige week wel anders tijdens een van de mooiste wintersportweken van het seizoen in de Zillertal Arena. Zeker als je bedenkt dat het al maart was!
Gerlos comp 3
Nee, toen ik een aantal weken terug met wat vrienden besloot nog een midweek Gerlos mee te pakken had ik niet kunnen dromen dat ik bovenstaand beeld zou zien vanuit de skilift. De gehele week hebben we kunnen profiteren van werkelijk waar regelrechte droomcondities veroorzaakt door dumps Femke en Puella.
Gerlos comp 2
Hoewel de schoolvakanties grotendeels over waren, was het nog altijd ‘gezellig druk’ in het gebied. Dit zorgde in de ochtend nog wel voor wat wachttijden bij de Isskogelbahn vanuit Gerlos. Maar zoals Hajo ook al regelmatig benadrukt zijn die wachtrijen tegenwoordig meer schijn dan waarheid. Door de enorme capaciteit van de liften hebben we op het druktste punt misschien een keer tien minuutjes gewacht. Dat is misschien op dat moment even jammer, maar aan het eind van de dag wordt dit moment weer driedubbel terugbetaald door de gezellige drukte tijdens de apres ski.
Gerlos comp 4Genoten, dat hebben we! Van elk moment. Een veel betere seizoensafsluiter hadden ik, en met me alle andere geluksvogels die week, ons niet kunnen wensen. In dit bericht heb ik zelf een kleine selectie gemaakt van de vele droomplaatjes die ik op het geheugenkaartje van mijn camera terugvond bij thuiskomst. Uiteraard zijn alle aanvullingen vanuit jullie welkom in de reacties!
Gerlos comp 5


Finn

Finn Brouwers (23 jaar) reageerde veelvuldig op Hajo's vorige platform toen hij als 17-jarige snowboarder op het VWO zat. Hajo viel op hoe veel kijk hij op meteorologie had. Hajo en Finn spraken af en Finn werd vaste invalkracht. Finn startte een studie tot beroepsvlieger aan de KLS en had steeds minder tijd. Inmiddels is Finn ruim een jaar afgestudeerd en vliegt hij vanaf Schiphol naar vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa. Daarnaast vind je Finn nog altijd op WSWM om Hajo bij te staan tijdens de drukke momenten in het winterseizoen!

4 reacties

Gesloten voor reacties.