Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Weermodellen nu volledig eens over grillige koude start April

check ook eens

11 Reacties

 1. Carl schreef:

  wat een voorspellingen 🙂
  En dit vlak voor de paasvakantie België. Droomcondities.
  Heel veel belgen vertrekken op winterverlof. Het valt redelijk laat dit jaar, maar beklaag het niet. Laat maar komen hehe.
  Sneeuwgrens volledig terug in het dal. Heel het seizoen waren de condities al top. Geen echte LL winter, maar eerlijk lig ik er niet wakker van. De wintersporter kijkt eerst naar de alpen.

  • Kris M schreef:

   ik ben het ook al een tijdje in t oog aan t houden. Wij de eerste week van de paasvakantie naar La Plagne. Het ziet er (voorlopig) nog mooi uit!

 2. Skiwi schreef:

  Allo kroket!

  GFS06 gaat opnieuw voor een regelrechte zuidkantbom vanaf eind volgende week.
  Geweldig voor de sneeuwcondities want met een vrij lage sneeuwgrens (< 1500m), maar neerslagaccumulaties die richting en over de 200mm gaan tijdens mijn verlof daar zit ik nu gelijk ook nie op te wachten…

  Anyway, meteofictie dus wellicht zal de soep niet zo heet worden gegeten als dat ze wordt opgediend, maar de trend is wel duidelijk

 3. Cescia schreef:

  Wij hebben de ganse namiddag richting België in sneeuw/smeltende sneeuw/regen gereden. Wat een verschil met de prachtige mooie periode die we achter de rug hadden.

 4. Helaas geen trektocht voor mij deze week, mijn ziek zijn van afgelopen weekend heeft roet in het eten gegooid.
  Volgende week nieuwe kansen en aan de weersvoorspelling te zien gaat het veel mooier uitpakken. 🙂

 5. Breunis (Nature Trail) schreef:

  In het ensemble van de neerslag van EC 12 uur zit de hoofdrun helemaal bovenin. Op 2 en 3 april 90 cm sneeuw volgens de hoofdrun. Op dit moment is er nog veel spreiding: alles tussen 20 cm en 90 cm sneeuw is mogelijk.

  Zie op deze kaart het zwaartepunt van de sneeuwval.
  https://meteologix.com/nl/model-charts/euro/2019032612/piemonte/precipitation-totals-24h-snow/20190403-1800z.html

 6. Breunis (Nature Trail) schreef:

  En 16 uur later, op 3 en 4 april, in de Zuidoost-Alpen een meter sneeuw!
  Volgens EC 12 uur dan toch.

  Mooie vooruitzichten voor Val Gardena!
  https://meteologix.com/nl/model-charts/euro/2019032612/trentino-alto-adige/precipitation-totals-24h-snow/20190404-1200z.html

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.