Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Weermodellen kijken tot vrijdag met sneeuw voor Alpen

check ook eens

6 Reacties

 1. Ab schreef:

  @Hajo, bedankt ervoor dat je het toegegeven hebt van gisteravond 😉

 2. Leo schreef:

  Mooi dat Tsjechie en Polen in deze run ruim bediend worden met het witte goud. Fijn voor de mensen die daar op wintersport gaan (waaronder ik zelf), en kan ook nog goed van pas komen als die transportkou toevallig toch nog op gang zou komen, dan warmt de lucht onderweg naar de LL nog wat minder op 🙂 Nu Duitsland nog!

 3. Gerda schreef:

  De eerste ” tekenen ” van ons mini-wintertje zijn er : evenals @Kustlander zagen wij vanmiddag even na 17.00 uur een vlucht ganzen in eeen dubbele v-vorm richting zuiden vliegen,mooi gezicht,ze zaten flink hoog.Vanavond kwamen we terug uit Capelle a/d IJssel,daar lag een laagje ijs op het dak van de auto en in Den Haag terug zagen we onderweg een thermometer op – 0 staan! 🙂

 4. Ab schreef:

  De EC 15daagse laat nog steeds een 50/50 situatie zien op winterweer meteen na die breekpunt gezien het ENS gem. En dat geldt m.n voor 20 t/m 24jan. Met dan in de nachten lichte vorst en overdag iets boven nul. Met ook nog eens kans op sneeuw in de nacht van 23/24jan. Daarna iets minder koude lijntjes en hogere ENS gem. Maar toch genoeg kansen dan. Voor de rest eigenlijk nog een te grote onzekerheid en spreiding na 19jan en dus nog niets beslist. Afwachten maar de verdere ontwikkelingen van dag tot dag.

 5. Ab schreef:

  Het is momenteel aardig aan het afkoelen op sommige plaatsen in NL. Voorbode voor iets meer kou?? Woensdrecht al -1,8gr om 22:20u

 6. Leo schreef:

  @Ab. Ja vooral na volgende week zondag toch wel aanzienlijk minder, maar nog genoeg over idd. Op die termijn tenslotte niet iets om wakker van te liggen, noch om te veel waarde aan te hechten. NB Behoorlijk veel neerslag(lijntjes) vanaf donderdag a.s. t/m nou ja eigenlijk einde periode, wordt bij temperaturen rond het vriespunt nu als regen berekend. Zou me niets verbazen als in ven de volgende runs ineens veel, of grote sneeuwlijntjes staan 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.