Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Weergoden doen eerst Oostenrijk paar meter dan rest noordkant

check ook eens

115 Reacties

 1. Thomas schreef:

  Ongelooflijk hoe droog de zuidkant blijft. De laatste echt serieuze sneeuwval is al meer dan 2 maanden geleden. Ik zie Oostenrijkgangers veelal klagen in comments, maar als je voor het winterse plaatje gaat zijn de Dolomieten echt dramatisch. Gelukkig hebben ze er goede kunstsneeuwinstallaties. Gelukkig nog even voor ik ga.
  Wel op 11 januari naar het Sauerland. Doel is Willingen, maar Winterberg heeft de zaken toch wel echt een stuk beter voor elkaar zeg. Wat een verschil! Ben benieuwd wat er binnen deze anderhalve week nog gebeuren kan.

 2. Patrick schreef:

  Niet overdrijven he Hajo . De getallen zijn weer enorm , en ja misschien valt deze hoeveelheid wel ergens hoog in Oostenrijk maar niet veralgemenen ( Oostenrijk is in breedte toch wel een paar 100 km ) Er zijn veel plaatsen in Oostenrijk waar de voorbije dagen heel heel wat minder is gevallen en waar ook geen 200mm zal vallen de volgende dagen . Het is allemaal heel plaatselijk en verschilt soms van dal tot dal . Ik kijk meestal naar het Zillertal ( de plek waar ik eind januari naartoe ga ) en daar is het verschil groot . In Zell am Ziller is met moeite een dikke 10 cm gevallen ( boven op de pistes ) In Kaltenbach en Hochfugen iets meer ( 20 tal cm ) In Gerlos nog iets meer en in Koningsleiten blijkbaar een dik pak . De meeste sneeuw lijkt zich te concentreren op de gebieden meer Oostelijk ( Salzburgerland ) en dan vooral oostelijk van Salzburg . Is dat voor de rest van de week ook zo ?

  • Chris schreef:

   Wij gaan die jaar ook eerste keer die kant op, na meer dan 10 jaar Skiwelt. We verblijven zelf in Fügen, hopelijk valt het skigebied even goed mee als de voorbije 10 jaar in Skiwelt.

   • Jannes schreef:

    Fügen zelf is niet zo groot qua gebied, Spieljoch. Daar ben je na een dagje wel uitgekeken. Hoch Fügen is al leuker, maar ook dat heb je zo gezien als je skiwelt kent. De aansluiting naar Kaltenbach vanuit daar is volgens mij nog dicht na de brand. Als die open is heb je daar wel plezier van :). Rest van het Zillertal natuurlijk nog vanalles, maar ga er niet vanuit dat het zo goed ontsluit als Skiwelt en omgeving!

    • Chris schreef:

     Zie toch op interactieve kaart dat lift open is. Waren normaal terug van plan om terug naar Skiwelt te gaan in de krokus begin maart, maar onze kinderen studeren beiden en hebben dan geen vakantie, dus gaan nu begin februari in de lesvrije week. Was dan jammer genoeg niet meer vrij die periode. Zullen inderdaad eens meer de auto of de skibus moeten nemen.

     • Jannes schreef:

      Ah, ja ik heb me er vroeger altijd top vermaakt hoor, maar Skiwelt is gewoon echt van een ander formaat. Gelukkig gerent het in Fügen minder vaak dan in Skiwelt heb ik het gevoel ;p

     • Patrick schreef:

      Ja inderdaad , de verbindingdlift van Hochfugen naar Kaltenbach is weer open . Is nog maar pas denk ik . Dan hebben ze hard gewerkt .

   • Patrick schreef:

    Ik denk dat Zillertal inderdaad iets anders is . Skiwelt ken ik niet maar denk dat dit één zeer groot aaneengsloten gebied is . Zillertal heeft verschillende gebieden die niet met mekaar zijn verbonden . Fugen zelf is klein . Hochfugen al wat groter en is normaal gezien verbonden met Kaltenbach wat al een groot skigebied is . De verbinding is helaas nu nog dicht omdat er een brand is geweest een paar weken geleden in het dalstation in Hochfugen . Volgens ik gehoord heb zijn er er met man en macht aan het werken maar zal wellicht niet open gaan voor ten vroegste de krokus vakantie . Binnen een tweetal jaar zou Fugen worden verbonden met Kaltenbach . Zell am Ziller is verbonden met Gerlos en Koningsleiten . Prachtig groot skigebied . De verbinding naar Gerlos is zeer mooi maar om nadien terug te keren naar Zell moet je lange liften nemen waar het zeer koud kan zijn ( Geen zetelliften met kap) Als het mooi weer is dan is dat gebied gewoonweg schitterend . Je kan als je terugkomt van Gerlos naar Zell van boven in Zell helemaal naar beneden skien in Zell am Ziller . Van +/- 2500 m naar 600m . Zeer lange afdaling met groot hoogteverschil . Het laatste stuk naar Zell is steil ( zwart ) maar je kan als je wil van het middelstation ook met de cabinebaan naar beneden . Dan heb je nog Mayerhofen . Ook groot skigebied ( Iets minder mooi dan Zell en Gerlos vind ik zelf ) maar je kan er ook mooie dagtochten maken naar Finkenberg en Lanersbach ( Daar vind ik het ook prachtig ) Als je dan in Lanersbach de bus neemt naar Hintertux kan je je tocht nog wat uitbreiden met de Tuxer gletcher erbij ) Kortom het Zillertal bied je enorm veel afwisseling en vele mogelijkheden , maar je moet even rijden tussen de gebieden in . Beste plaats om te zitten lijkt mij Zell am Ziller omdat je dan centraal in het zillertal zit en je maximaal een 10 a 15′ moet rijden naar de andere gebieden . Zillertal heeft 3 dalafdalingen . Fugen, Kaltenbach en Zell am Ziller . Mayerhofen niet .
    Het dal zelf ligt vrij laag ( 550 – 600 m ) Waardoor er in het dal zelf dikwijls weinig of geen sneeuw ligt maar dat doet niets aan het geweldige skigebied . Het kan er wel druk zijn . Vooral met krokus . Dan wil ik er zelf ook niet gaan skien , niet te doen dan .

  • Jannes schreef:

   Weer die discussie, maar het glas is half vol of half leeg. Ik zou ook zeken meter, met in achterhoofd dat er idd wel plekken zijn waar veel minder valt. Je kunt daarover vallen, maar zo is het toch altijd… Een dump is nooooit OVERAL hetzelfde en altijd lokaal verschillen.

   Zell am Ziller dorp bedoel je trouwens? Die ligt ook een stuk lager. Ga er zelf naartoe straks dus ga het volgen nu. Tnx voor je update!

  • Michael schreef:

   Je kijkt nu naar de sneeuwhoogte die ze aangeven, dit is niet wat er werkelijk is gevallen.
   Paar dagen terug was er 40cm verse sneeuw maar de sneeuwhoogte stijgt veel minder hard (wind + inklinken sneeuw)

 3. maarten schreef:

  Pfff ik wordt er niet vrolijk van. Geen winter in de LL en geen noemenswaardige sneeuw in de franse alpen.
  Dan klere hoog gaat niet weg. Laat hem dan nu maar blijven dan gaan we weer een top lente/zomer tegemoet.

 4. Stefan Kaptein schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/20190102_094222.jpg[/img]
  Het scheppen is begonnen.

 5. Ski Magic schreef:

  Obertauern sneeuwt dicht met een stormachtige wind erbij… zicht nihil…aantal liften gesloten zoals Gamsleiten waar ik vlak naast zit op hotel… hopelijk geraak ik van de berg af eind deze week…maak mij wel wat zorgen…

 6. nils schreef:

  Ik denk dat de Frankrijkgangers deze week niet zouden willen ruilen met Oostenrijk… Met vrouw en kind skien in stralend weer geeft een andere sfeer dan met sneeuw, wind en slecht zicht…

  • danisnow schreef:

   Is ook zo. Hier in Les Arc al de hele week stralend weer en prima pistes! Ik snap dat nieuwe sneeuw soms nodig is en ik gun Stefan zijn schep-plezier. Echter, geef mij toch maar de hele week zon op mooie pistes

 7. Piet schreef:

  Is er nog iets van hoop voorop sneeuw voor de Dolomieten gangers (val gardena) volgende week. De pistes zijn altijd ok maar voor het oog is een beetje sneeuw leuk!

 8. Marcel www.weerstationluyksgestel.nl schreef:

  Wat een sneeuw wat een sneeuw.
  Voor de lentewintersporters gaan is Frau Holle allang uit geschud met dr kussen en zijn de almen allemaal in groene lente stemming zijn.
  Nouja afwachten maar, over het algemeen wordt de soep noet zo heet gegeten als ie wordt opgediend.

  Nou allemaal een fijne dag vanuit en zowaar wat zonnig Luyksgestel, Tact 5.5C, 0.2mm

  Marcel
  http://weerstationluyksgestel.nl/weather28/index.php

 9. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  En weer is gfs6h vlees noch vis voor de ll.Alpen blijven wel koud gelukkig.Het is wel bizar om te zien Hoe de Franse Alpen vrijwel kurkdroog blijven door dat extreem hardnekkige hoog boven europa

  • maarten schreef:

   En dan denkje dat het niet slechter kan. Komt er in de meteofictie een warme westcirculatie op gang met regen tot op grote hoogte. Gelukkig maar GFS en in de meteofictie, dus komt niet uit. Desondanks afgrijselijke kaarten

  • Roy schreef:

   Met 1 aantekening. Het is wel de eerste hoofdrun van het GFS waarin de 9e ook een koude uitbraak wordt berekend waar de eerdere runs het hoog steevast op z’n plekje hielden. Weliswaar (nog) niet voor de gehele Alpen maar hiermee schuift het GFS echt een flink stuk op richting het het EC!! En dat is wel een goed teken. 🙂 Biedt ook verder perspectief naar de avondruns! Sluit dan verassingen niet uit.

   • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

    Ik hoop het voor de Frankrijk gangers Roy.Oostenrijk krijgt genoeg nu

    • Roy schreef:

     Ja en er is meer positiefs te melden check de Para van het GFS06h! Die gaat het EC achterna EN daarbij zit de (oude) GFS hoofdrun ook nog eens hoog bovenin het druk ensemble tot dusver bekend op (192h nu) 😉 Franse kant geprikt.

     • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

      Jij ging toch binnen paar dagen die kant op Roy?

     • Martijn sonnenberg schreef:

      Dat oranje lijntje gaat nergens over trouwens

     • maarten schreef:

      die GFS para, ik weet het niet hoor. Die is al weken winterser voor mijn gevoel dan de huidige oper. Prachtig om te zien, maar ik heb het gevoel dat tot op heden weinig van die para ook uitkomt. Voordat dit de nieuwe oper wordt moet er nog wat aan gesleuteld worden lijkt me.

     • Martijn sonnenberg schreef:

      GFS Para is wel briljant voor de 06. 9-1 koude uitbraak naar de westelijke alpen, met ook wat sneeuw bij ons, gevolgd door een soort groenlandhoog/oceaanblokkade. in het meteofictiebereik de warme worst, die wel HEEL dik is deze keer (scheppen in Averhorn voor Stefan 🙂 )

     • Hans schreef:

      Héél mooie kaarten ………die Para …… die het regelmatig voorschotelt, zeg maar die lekkere warme worst die voor onze neus wordt gehouden! Eerst maar ’s een paar x achter mekaar Martijn 😉

   • Kris Mampaey schreef:

    als het hoog maar 100 km westwaarts opschuift is het een wereld van verschil

 10. Henrik schreef:

  Een SSW of niet, de eerste helft vd winter kunnen we idd afschrijven obv huidige kaarten. Het is te hopen dat dat stinkhoog zsm opdoekt zodat de kaarten worden geschud en de rest van de Alpen ook kans krijgt op sneeuw (en in LL misschien ook ei ter). Want dat kun je bij deze setting wel vergeten. Kansloos non weer. Tot zover even mijn persoonlijke frustratie over de kaarten de de winterkansen en het gebrek daar aan:-)

  Is natuurlijk heel mooi deze sneeuw maar ik denk ook dat veel mensen zouden willen ruilen met Frankrijk of Italië waar de zon schijnt. Letterlijk de hele week sneeuw op 1 dag na zullen veel mensen toch teveel van het goede vinden denk ik.

 11. T.D. schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/SFHL.png[/img]

  Het gebied Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn moet de consequenties al ondervinden als we de live piste map moeten geloven.

  Vrienden ter plaatsen geven ook aan dat de wegen wit blijven…moeilijk bij te houden deze lekkere dump:)

 12. Asten (Harmelen) schreef:

  In met name de Zillertal Arena veel liften dicht. Vanuit Königsleiten niet naar Hochkrimml te skiën en in Gerlos geen mogelijkheden naar Zell en Königsleiten te skiën.. interactieve map is van hele Zillertal maar er is ook in te zoomen op de Zillertal Arena..

  https://winter.intermaps.com/zillertal_uebersicht

 13. T.D. schreef:

  Goedemorgen Allen,

  Zijn hier toevallig mensen die 11-1/12-1 afreizen naar Saalbach Hinterglem Leogang of Fieberbrunn. En die nog een gezelschap kunnen gebruiken in de auto? Anders zouden we met 2 auto’s moeten en of 1 met de trein. Wat natuurlijk mogelijk is. Maar als iemand er voor open staat hoor ik het graag. Uiteraard tegen een vergoeding. MVG Tobias bijkerk

 14. Arnold schreef:

  Vannacht toch klein laagje sneeuw in Frankrijk in Val Cenis. De bomen weer mooi wit. Verder prachtig weer en pistes vallen reuze mee. Wel wat ijzig maar goed te doen. Lees elke dag even de nieuwe berichten en alle reacties in het zonnetje op het balkon

 15. Harm schreef:

  Zag net op de Belgische tv (Webcam beelden) dat er in Oostenrijk veel gesloten is vanwege de harde wind. Liften stil en lege pistes. Dan beter nu in Italië of Frankrijk zitten want dan kun je tenminste de piste op..

 16. T.D. schreef:

  Gaat Lekker aan de Fernpass:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/jololo.png[/img]

  • T.D. schreef:

   En Hier zijn ze aan het glijden:(

   [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/Fernpass.JPG[/img]

  • T.D. schreef:

   Oeii.. een half uur verder en een paar auto’s verder…..

   [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/fernpasss.JPG[/img]

   • pim schreef:

    Weer een halfuur verder en die bus + camper zijn toch een klein stukje dichterbij gekomen,,, wat een drama

    [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/snap_c1.jpg[/img]

    • pim schreef:

     Na een betere analyse zie ik nu dat het ‘opschuiven’ alleen ontstaan is doordat er 2 auto’s ontbreken in het rijtje; kennelijk omgedraaid

     • Hans schreef:

      Yep……………..die is ‘m geknepen zeg maar!
      Maar deze ……………. die knijpt ‘m ook……maar dan af!…………… LOL

      [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/cam3.jpg[/img]

   • Jorne schreef:

    Tsjonge wat een drama zeg daar…

 17. Martijn sonnenberg schreef:

  Chaos in Oostenrijk. Ski arlberg heeft ook veel hogere liften en pistes dicht ( alles omlaag van galzig, st christophbaan), valfagehr, kriegerhorn, rufikopf etc.

  Overigens galzig berg inmiddels al 285 cm sneeuw. Er veel zo vroeg in het seizoen. Lokale verschillen groot: Anton gisteren volgens de eigen website 30 cm vers, Lech/Zurs maar 10…

 18. Jorne schreef:

  Voor iedereen die zich nog zorgen maakte; ik zit veilig in Hajo’s hut!

 19. Joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/60149642-C090-441D-9E99-42F6FB284247.jpeg[/img]
  Vanochtend even wat bewolking maar helaas geen sneeuw. Nu zon en temperaturen onder nul. De storm die zou komen is alleen een beetje merkbaar boven op een top.Liften draaien normaal en geen windalarm.

  • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

   Bizarre contrasten tussen oostenrijk en Zwitserland zeg Joke!! Als ik moet kiezen kies ik toch voor het mooie weer bij jouw.Geniet ervan

 20. Paul schreef:

  Montafon: hele dag al sneeuwstorm. Veel liften dicht, noodweer op de pistes. Heel veel huilende leskindjes en wanhopige skileraren gezien. Niet echt heel erg leuk helaas…

 21. Remko schreef:

  Wie had dat gedacht. Vannacht mogelijk een buitje met natte sneeuw.

 22. Jeroen schreef:

  Onbegrijpelijk, wie heeft deze sneeuw chaos nu over het hoofd gezien? Het is werkelijk van niks vorige week tot verzuipen in de sneeuw nu, inclusief harde wind.

 23. Erik schreef:

  Kunnen we weer eens een vooruitziende blik krijgen op de kansen van een mogelijke winter in de Lage Landen?

 24. Jurriaan schreef:

  Zell am See was vandaag toch goed te doen ondanks wind en sneeuw. Hogere liften dicht, maar nog voldoende mogelijkheden en veel mensen op de piste. Pas vanmiddag laat ging het weer hard doorsneeuwen. Hoop wel op iets minder sneeuw morgen en vrijdag.

 25. danisnow schreef:

  In Les Arc weer prachtige skidag achter de rug. Het houdt maar niet op hier qua zon. Ik moet bijna nieuwe zonnebrandcreme halen. Verder nog steeds goede pistes. Het is merkbaar kouder vandaag en daarom heb ik de hele dag overal in Paradiski sneeuwkanonnen zien draaien.

  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/CA6AEF94-5722-4B6A-A775-F8745F757BCE.jpeg

 26. nils schreef:

  Roy! Sneeuw dinsdag/ woensdag bij jou?

 27. Roland Bodegraven schreef:

  Arlbergpas en flexenpas naar lech heeft ook kettingplicht

 28. Jaco schreef:

  Vandaag in Zell am See geskied. Was toch goed te doen al was niet alles open.
  Zaterdag terug, ik hou de berichten goed in de gaten, wil niet vast komen te zitten.. Voordeel van de rit Zell am See naar Mittersill vandaag is dat ik steeds beter wordt in snowdriving.

 29. Valentijn schreef:

  Zo zo zo! Wat een sneeuw – nu al – en dan te bedenken dat het net begonnen is! Wat actuele beelden uit Zell am See van vandaag:

  https://www.oostenrijktv.nl/kanalen/nieuws/live-vanaf-de-schmittenhohe

  • nils schreef:

   Mooi! Wie het kleine niet eert!
   5cm vers op de piste doet wonderen!
   2 jaar terug met kerst lag er niets tot 2000 meter daar. Er viel een paar cm op de kunstpistes en het was eigenlijk gelijk een behoorlijk verschil.

 30. Kris M schreef:

  gfs is positief aan het bijdraaien. Nu reeds sneeuw in Frankrijk vanaf 8/1

 31. Hans schreef:

  UKMO draait wel héél sterk de laatste tijd op korte termijn dan wel te verstaan

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/UW144-21-2-1-2019.g[/img]

  en EC op 144h nagenoeg gelijk

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/ECM1-144-2-1-2019.gif[/img]

  • Hans schreef:

   kaart UKMO nogmaals op 144h

   [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/UW144-21-2-1-2019-1.gif[/img]

 32. Hans schreef:

  EC op 168h véél beter, kijk en vgl. t.o.v. vorige run

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/ECM1-168-2-1-2019.gif[/img]

  [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/ECM1-168-2-1-2019-1.gif[/img]

  • Hans schreef:

   SNEEUW !!! op 192h richting een ScandiHOOG??

   [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/ECM1-192-2-1-2019.gif[/img]

   • Hans schreef:

    Koudere bovenluchten…..kom er maar in met de profikaarten vanaf de Penningberg……

    [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/ECM0-192-2-1-2019.gif[/img]

    • Hans schreef:

     SCandiHOOG in de maak…..jaja en dat zoals verwacht rond de 10e deze maand

     [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/ECM1-216-2-1-2019.gif[/img]

     • Hans schreef:

      en de temp. op 1500 m

      [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/ECM0-216-2-1-2019.gif[/img]

     • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

      Vette worst wederom van Ec Hans..

  • Ab schreef:

   Speciaal voor jou @Hans 😉 Uitbreidend naar het noordoosten met ook een NO wind dan en koude lucht naar de LL op hoogte…..
   https://www.mupload.nl/img/img/m5zguvo50.gif
   Maar gezien de termijn zal het nog regelmatig wijzigen

   • Ab schreef:

    Dit was de kaart op 192h vooruit maar die heb jij al gepost zie ik Hans. Vergeleken met vanmorgen komt dat hoog op die termijn iets noordelijker te liggen en daardoor net ff wat meer hoogte kou richting de LL met kans op sneeuw aldus EC 12z run

    • Hans schreef:

     Jawel….en afsluitend de uitsmijter:

     [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/img-1539-1.jpg[/img]

     SCANDIHOOG……..wat een geweldige run

     [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/ECM1-240-2-1-2019.gif[/img]

     • Hans schreef:

      haha..niet helemaal een SH ….ff iets pushen nog….maar wel een prachtige blokkade zo…….

     • Hans schreef:

      Blijven in de koude regionen…

      [img]https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/ECM0-240-2-1-2019.gif[/img]

     • sneeuwfanaat(Ron) schreef:

      Lekker Hans .mooie run

     • Hans schreef:

      Zeker Ron. Verwacht zo nog wel details van de heren Ha-Jo ….. ;
      of misschien hebben ze geen tijd omdat ze druk zijn met het scheppen…..hahaha.

     • Hans schreef:

      Eerst maar ‘s kijken of deze kaarten consistent blijven bij EC. GFS en GEM laten soortgelijks zien maar daar zakt het NL HOOG verder en stroomt de kou wederom naar de Balkan…….en dat willen we niet.

 33. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Ec gaat wederom los voor sneeuw in Oostenrijk volgende week.ook ll vuil weertype

 34. Asten (Harmelen) schreef:

  Gfs neerslagsom voor de noordkant (Oostenrijk) plaatselijk extreem > 300 mm binnen 240 uur. Voor de 384 uur absurd > 500

  • EKlop schreef:

   Climate change!!!! Of de brandstapel in Scheveningen of Russische trollen. Of…..
   Reken je dan nog met 1mm sneeuw is 1cm sneeuw? Want dan kom je op 5m…..
   lijkt me fake news…… (om nog iets erbij te halen)

   • Jeroen schreef:

    Kan makkelijk, hetgeen wat nu viel was ook niet voorzien, alles was een week terug nog groen en kommer ennkwel, inmiddels is er op veel plekken al veel gevallen. Zolang de straalstroom pal vanuit Noorwegen naar zuid Duitsland staat richting Salzburg, dan pakt diekant de hoofdprijs. Het doet me herinneren aan een jaar of denk 17 of 18 teug toen ik In siegsdorf, zuid Duitsland zat en elke dag moest scheppen. Dan te weten dat dorp op 500m hoog ligt. De mensen daar waren de 1.5m sneeuw in het dal behoorlijk beu.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.