Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Weer terug in Oostenrijk met omgekeerd weer

check ook eens

5 Reacties

 1. david schreef:

  Inderdaad Duitsland is enorm mooi zodra je van de snelweg afgaat maar je hebt geen idee zolang je alleen maar over die snelweg zoeft.
  Strak lichaam Hajo ik ben jaloers haha

 2. Harrie schreef:

  Half september voor 10 dagen naar het mooie Zwitserland omgeving Lauterbrunnen/Grindelwald. Ben benieuwd naar het weer die dagen. Hopelijk mooi herfstweer met schitterende herfstkleuren in de bergen.

 3. Jan schreef:

  Hotel Restaurant/camping Bauer Keller is echt top. Heel dicht aan de snelweg,maar geen last van gehad.
  En je kunt er super lekker eten. Deze zomer op de heen/terugreis gestaan.

 4. James Bernador schreef:

  Ik zal niemand adviseren om metformine of insuline te gebruiken voor de behandeling van DIABETES, aangezien ik al meer dan 15 jaar metforminegeneesmiddelen gebruik en dit heeft geresulteerd in ERECTIELE STORING. Dank aan dr. Nelson Salim, kruidenspecialist, van wie ik op deze site de getuigenis ontmoette van zijn patiënten die in 21 dagen volledig genezen van DIABETES en ERECTILE DYSFUNCTIE. De contactgegevens van de dokter zijn gedeeld met degenen die zijn behandelingen willen proberen en dat deed ik, vandaag ben ik volledig genezen van diabetes type 2 en erectiestoornissen met natuurlijke kruiden. Hij stuurde het kruidengeneesmiddel naar mijn land dat ik binnen 3 dagen via de DHL-service ontving en met zijn instructies heb ik de behandeling 21 dagen gebruikt en ben ik hier om te getuigen. Het kruidengeneesmiddel is goedkoop en werkt effectief en heeft geen bijwerkingen. zijn officiële e-mail; drnelsonsalim10@gmail.com
  of whatsapp / bel +212612145772.
  Hij zei dat hij een remedie had; Colonkanker, nierziekte, ziekte van Lyme,
  hepatitis, borstkanker en onvruchtbaarheid

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.