Was best lekker in Nederland de afgelopen dagen. In de Alpen was het vanaf vrijdagmiddag slecht weer. Morgen is het omgekeerd: regen in Nederland. Zon in de Alpen. En ik weer aan het vliegen.

Onderweg terug eens in Neurenberg gestopt. Als wintersporter rijd je wel 50 keer langs zo’n stad… en heb je geen idee. Met de website calisthenics-parks.com heb je een mooi aanknopingspunt waar je in zo’n stad kunt beginnen. Met 10 uur rijden is een uur sporten natuurlijk altijd goed.

Eindje verderop heb je het verrassend leuke vestingstadje Greding. Met deze supermarkt vlak aan de snelweg. Van een shopper hoorde ik dat het buurstadje Eichstätt nog leuker is. Nog dichter bij de snelweg zit Hotel Restaurant & Camping Bauer Keller. Dat is dan echt een top stop onderweg naar de wintersport. En ook met Wie kent het?

Nou hoppa… 14 september sneeuw in de Alpen. Niks bijzonders hoor. Hoort erbij… eens zien hoe lang er klanten blijven komen om te vliegen. Jij?

Komende dagen heel warm in Amerika.

Maar dan…. een complete temperatuurcrash. Wel droog…

In de Alpen slaat het slechte weer zondag toe met wel weer veel neerslag. Daarna weer een stuk beter met die kans op sneeuw de 14e. Het ensemble verraadt dat dat even goed pure meteofiction kan gaan blijven. Geef mij de ok berekende indian summer maar!

Categorieën: Avondupdate

Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

5 reacties

david · 3 september 2020 op 09:27

Inderdaad Duitsland is enorm mooi zodra je van de snelweg afgaat maar je hebt geen idee zolang je alleen maar over die snelweg zoeft.
Strak lichaam Hajo ik ben jaloers haha

Harrie · 3 september 2020 op 10:17

Half september voor 10 dagen naar het mooie Zwitserland omgeving Lauterbrunnen/Grindelwald. Ben benieuwd naar het weer die dagen. Hopelijk mooi herfstweer met schitterende herfstkleuren in de bergen.

Jan · 3 september 2020 op 13:03

Hotel Restaurant/camping Bauer Keller is echt top. Heel dicht aan de snelweg,maar geen last van gehad.
En je kunt er super lekker eten. Deze zomer op de heen/terugreis gestaan.

James Bernador · 3 september 2020 op 23:09

Ik zal niemand adviseren om metformine of insuline te gebruiken voor de behandeling van DIABETES, aangezien ik al meer dan 15 jaar metforminegeneesmiddelen gebruik en dit heeft geresulteerd in ERECTIELE STORING. Dank aan dr. Nelson Salim, kruidenspecialist, van wie ik op deze site de getuigenis ontmoette van zijn patiënten die in 21 dagen volledig genezen van DIABETES en ERECTILE DYSFUNCTIE. De contactgegevens van de dokter zijn gedeeld met degenen die zijn behandelingen willen proberen en dat deed ik, vandaag ben ik volledig genezen van diabetes type 2 en erectiestoornissen met natuurlijke kruiden. Hij stuurde het kruidengeneesmiddel naar mijn land dat ik binnen 3 dagen via de DHL-service ontving en met zijn instructies heb ik de behandeling 21 dagen gebruikt en ben ik hier om te getuigen. Het kruidengeneesmiddel is goedkoop en werkt effectief en heeft geen bijwerkingen. zijn officiële e-mail; drnelsonsalim10@gmail.com
of whatsapp / bel +212612145772.
Hij zei dat hij een remedie had; Colonkanker, nierziekte, ziekte van Lyme,
hepatitis, borstkanker en onvruchtbaarheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *