Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Wederom Bobby’s Sneeuwavontuur Obertauern en zoeken naar de sleutel

check ook eens

7 Reacties

 1. renate schreef:

  Je zal die sleutel maar even vinden inderdaad..
  Ik en mijn man werken ook beide onregelmatig in de zorg. Je kind dat naar school toe moet kun je van school halen maar in ieder geval niet vlak voor het eind van schooljaar en ook niet aan begin van schooljaar. En je moet zoals bij ons het geval was een ‘briefje’ hebben van de directie dat je moeilijk binnen de schoolvakanties verlof kan krijgen ivm onregelmatig werk.

 2. Marcel schreef:

  Als de Paasvakantie weer in ere hersteld zou worden (net als in Belgie) dan kan de wintersport over 3 perioden (kerst, carnaval/krokus, pasen) gespreid worden. Beter voor de alpenlanden, minder druk, beter voor Nederlandse horeca (carnaval).

 3. tom schreef:

  In belgië is het vanaf 10 halve dagen afwezig dat ze een dossier moeten opmaken en doorsturen. Om te zien of het niet problematisch afwezig is gedurende een heel schooljaar. Pas vanaf 30 halve dagen moeten/mogen ze een deel van het kinderbijslag afhouden voor de dagen dat het afwezig was.
  Dit weerhoud mij ook er ook niet van om nu zaterdag te vertrekken met onze zoon om zo direct 9.5 halve dagen afwezig te zijn. Zelfs al zou ik een deel van het kinderbijslag verliezen is het nog steeds goedkoper om buiten de vakanties op reis te gaan. En zal dit dus ook blijven doen zolang hem in het lager onderwijs zit en goed mee kan op school. Mocht het natuurlijk over een paar jaar niet meer kunnen volgen op school zullen we dus ook genoodzaakt zijn om tijdens de officiele vakanties op reis te gaan. Wij hebben dit ook gewoon gemeld aan het school en ook gevraagd om de leerstof die ze die week zien op school mee te geven naar huis zodat hij tijdens de skireis ook nog steeds huiswerk moet maken om niet te veel achter te lopen op de rest van de klas.

 4. Gerald schreef:

  Nog 11 dagen en dan voor het eerst naar Obertauern.
  #superenthausiast

  • Marco schreef:

   Gaaf Gerard. Laat je weten hoe het was? Of vul even het review formulier in op de hoofdpagina. Staat aan de rechterkant;-) heel veel plezier!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.