Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Webcams uit Sauerland: zo mooi kan kunstsneeuw zijn!

check ook eens

3 Reacties

 1. MartijnMD11 schreef:

  Hahahaha, toch wel mooi! Wij hebben zitten kijken of we de komende 3 dagen zouden gaan of in februari… Het is februari geworden, maar als ik het zo zie, hadden we ook nu wel kunnen gaan 😉

 2. Spyfromthesky schreef:

  Het lijkt erop dat de GFS toch vanaf 20 januari voor meerdere dagen de koude kant opgaat. In ieder geval lijkt het in de buurt te komen van het oosten van Nederland.

  Met een soort van noordelijke stroming, dat is een onzekerheid, is wellicht sneeuw in Limburg niet ondenkbaar.

  Maar ik heb geen fiducie dat er nog een molentocht in de Albasserwaard geschaatst zou kunnen worden.

  Spyfromthesky

 3. henry solle schreef:

  wat een heerlijk koude plek :). Zo koud zal het hier in groningen wel niet worden. Maar het was vanacht al wel zo koud, dat ook op de grote vijvers en sloten al een mooi dicht laagje ijs ligt! Hopen dat het winterweer doorzet en dat we deze winter nog op natuurijs kunnen schaatsen 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.