Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Zonnige skiweken in het Kleinwalsertal
Lees verder >

Boek rechtstreeks jouw vakantie

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Die Tauplitz
Lees verder >

Die Tauplitz één van de gezelligste en betaalbaarste plekken om te gaan wintersporten! De ideale gezinsvakantie beleef je hier!

Les menuires
Lees verder >

Toegang tot het grootste skigebied ter wereld voor een grandioze vakantie.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Webcams Hajo’s Hut en Haus Alpenblick

Hajo is kort na zijn vijftigste verjaardag neergestreken in zijn geliefde Oostenrijk. Hij is nu huurder bij Rudi Werlberger die begin jaren zeventig als jongeman Haus Alpenblick met zijn blote knuisten volledig alleen bouwde. Het is een bijzondere man die al 30 jaar dagelijks zijn eigen yoghurt maakt en die als imker ook zijn eigen honing produceert. Hajo woont in het kleine chalet dat Rudi nog aan zijn huis aanbouwde volledig in Oostenrijkse stijl met houtsnijwerk en al. In de zomer in de tuin een bron met zuiver bronwater, in de winter meters sneeuw (vorige en deze winter dan).

Hajo’s Hut meestal bewoond soms te huur

En hier zie je dan Hajo’s Hut met de badkamer achter de witte muur met twee ramen en de woon-slaap-keuken aan de voorkant. In de herfst en in het voorjaar wordt hout gestookt als het koud is. Voor hartje winter is er CV. Hajo is niet weg te slaan bij zijn hut, dus is het zelden te huur. Nou dat is niet helemaal waar. Hajo is toch vaak op pad en als het toevallig schikt mag je zijn hut hebben. Even leuk is het om een kamer in het hoofdhuis te huren. Er zijn een 1p kamer, 2 2p kamers en 1 3p kamer. Doe hier een aanvraag en zet in de toelichting dat je via WSWM komt.

Kijkend richting Hotel Leamwirt ****

In deze richting kom je iets hogerop uit bij Hotel Leamwirt ****. Een aanrader vooral ook als je van schlagermuziek houdt want elke dinsdagavond zingt de in Oostenrijk wereldberoemde Lara Bianca Fuchs – met haar ouders eigenaresse van het hotel – tijdens het diner. De skibus naar Hopfgarten stopt voor de deur.

Kijkend richting Hopfgarten en Hohe Salve

In de andere richting zien we recht vooruit de boerderij waar je dagelijks verse eieren kunt halen. En links een grote oude boerderij die als groepsverblijf te huur is en links daarnaast een huis met op de begane grond en eerste etage 2 appartementen. Heb je daar interesse in stuur dan een e-mail naar info@wintersportweerman.nl dan kijken we naar beschikbaarheid. Hajo gaat in de grote boerderij ook groepsweken organiseren: skiclinics, paragliding, MTB, hiking, outdoor fitness etc etc.

Zie hier op de kaart. Min of meer recht boven het prachtige openluchtzwembad Salvenaland en de camping Reiterhof. Ga je bij de camping verder naar het zuiden kom je in de schitterend ruige en pure Kelchsau met zijn “museumskigebiedje”.