saas-fee_62868

Meestal trekken echte fanatieke wintersporters in de zomermaanden richting een gletsjer. Toch kregen we vorige week al het bericht dat de Stelvio in slechte conditie verkeerde. Vandaag een snelle update met webcambeelden van de gletsjers. Wat denken jullie? Toch maar in de zomer richting Nieuw – Zeeland volgend jaar? Daar was het namelijk wel aangenaam, klik maar even hier!!!

Webcambeelden van in Oostenrijk

Laten we beginnen met goed nieuws, de Hintertuxer is open! Hier zijn 12 van de 20 liften geopend. Je kan het allemaal volgen op de website van de Hintertuxer Gletscher, gewoon even hier klikken.
Momenteel liggen de temperaturen er nog te hoog!

Webcambeelden van Hintertuxer

Ook de Mölltaler gletsjer in Karinthië heeft ooit betere zomers gekend. Normaal kan je hier gewoon wintersporten in de zomer. Helaas deze zomer zijn de 3 pistes gesloten. Onderstaand webcambeeld zal duidelijk tonen waarom. Beetje minder leuk beeld om te bekijken toch?webcambeelden van Mölltaler

In Sölden hebben ze de gletsjer ingepakt onder folie om de aanwezige sneeuw in goede conditie te houden. In theorie zou de opening gepland zijn voor 18 september voor het pre-herfst seizoen. Helaas kan het door de condities wel eens best nog even wachten worden. In oktober gaat het herfstseizoen dan van start en een maand later volgt het echte winterseizoen. Voor meer details over het komende seizoen kan je best even op de website kijken.

Webcambeelden van in Solden

Webcambeelden Solden

Webcambeelden vanuit Frankrijk

Ook in Frankrijk kan je normaal genieten van zomersneeuw op La Grande Motte in Tignes. Op 30 september staat de opening van La Grande Motte gepland. Normaal kan je hier in de zomer ook genieten van prachtige sneeuw. Ben je trouwens benieuwd waar ik deze beelden haal? Je kan ze makkelijk vinden op de website van Bergfex.
Tignes in frankrijk webcambeelden

Minder mooie plaatjes ook in Les Deux Alpes. Hier kan je alles live volgen op de website. Klik maar even hier. De gletsjer is gewoon open om te skiën of snowboarden, maar echt een leuk zicht is het niet. Leuk aan de website is wel dat je kan inzoomen op sommige beelden. Zo zal je zien dat een enkeling zich toch niet laat kennen aan de omgeving.
webcambeelden vanuit Les Deux Alpes

Webcambeelden waar je gaat van genieten

Het is niet overal schrijnend hoor. In Zermatt is het bijvoorbeeld prachtig! Eindigen met een positieve noot is toch altijd het fijnst! In Zermatt kan je genieten van 14 kilometer aan piste en prachtige beelden. Ook hier kan je Live beelden terecht op de officiële website. Gewoon even klikken op deze link.
webcambeelden vanuit Zermatt

zermatt_62866 (1)


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

11 reacties

Gesloten voor reacties.