Puur dankzij dit bericht met fotoserie op wetteronline.de zie ik nu pas dat 11 oktober 2013 een geval apart was! Op wintersportweerman.nl hebben we die dag 9 (!!!) berichten getikt! Wat een sneeuw in de Alpen. Noord- en zuidkant (zie foto’s Livigno). Tot in de stad Innsbruck op de grond. En heel het zuiden van Beieren erbij. Hierboven hoe de Zillertal Arena erbij lag. Hierr het bijbehorende artikel. Obertauern was natuurlijk top en Montafon…. yummie

In het Glarnerland in Oost-Zwitserland viel 40cm. Zie hierrr het bericht met een overzicht van alles wat die dag viel! Hier hoe mooi winters Zell am See Kaprun al werd in een serie foto’s. Het begon trouwens al op 10 oktober. Zie de webcams hierrr. Die dag rapporteerden we ook een mega-dump van Mt. Hutt op het zuidelijk halfrond. O ja, in De Bilt was 11 oktober 2013 de koudst gemeten 11 oktober ooit!


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

7 reacties

Gesloten voor reacties.