Vandaag breekt Wintersportweerman.nl opnieuw een bezoekersrecord voor de aanloop van het seizoen (want daar zitten we nog in). We doen het consequent meer dan 300% beter dan vorig jaar met nu zo’n 5000 bezoeken per dag met bijna 3000 unieke bezoekers. Dat zijn hele mooie aantallen voor een site die vorig seizoen in september 2011 is gestart met nul. Daarom vandaag op 5 december een geweldig dankjewel voor iedereen: de anonieme bezoeker, de incidentele reageerder, de fanatieke reageerders en de mensen uit deze community die me inmiddels met raad en daad ter zijde staan. 

Als de kids in bed liggen kun je altijd nog een uurtje gaan webcamspotten vanavond, als je thuis niet al een romantische sneeuwwandeling gaat maken. Ik kon uit mijn kleine verzameling bijna niet kiezen welke ik bovenaan zou zetten. Heb Unterschächen uit Zwitserland nu gekozen. Het sneeuwde daar even niet, maar het licht was des te mooier.

[fbphotos id=511215148912695]

Wat een sneeuw in de Jura rond kwart voor negen. Kijk op de Europese buienradar waar het het hardste sneeuwt. Graag nog wat meer beneden in Zell am See. Graag jullie avond- en nachtvondsten in de reacties. Ook in Nederland en België natuurlijk. En de rijmban is gebroken. Schrijf zoals je wilt.


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

83 reacties

Gesloten voor reacties.