Vandaag breekt Wintersportweerman.nl opnieuw een bezoekersrecord voor de aanloop van het seizoen (want daar zitten we nog in). We doen het consequent meer dan 300% beter dan vorig jaar met nu zo’n 5000 bezoeken per dag met bijna 3000 unieke bezoekers. Dat zijn hele mooie aantallen voor een site die vorig seizoen in september 2011 is gestart met nul. Daarom vandaag op 5 december een geweldig dankjewel voor iedereen: de anonieme bezoeker, de incidentele reageerder, de fanatieke reageerders en de mensen uit deze community die me inmiddels met raad en daad ter zijde staan. 

Als de kids in bed liggen kun je altijd nog een uurtje gaan webcamspotten vanavond, als je thuis niet al een romantische sneeuwwandeling gaat maken. Ik kon uit mijn kleine verzameling bijna niet kiezen welke ik bovenaan zou zetten. Heb Unterschächen uit Zwitserland nu gekozen. Het sneeuwde daar even niet, maar het licht was des te mooier.

[fbphotos id=511215148912695]

Wat een sneeuw in de Jura rond kwart voor negen. Kijk op de Europese buienradar waar het het hardste sneeuwt. Graag nog wat meer beneden in Zell am See. Graag jullie avond- en nachtvondsten in de reacties. Ook in Nederland en België natuurlijk. En de rijmban is gebroken. Schrijf zoals je wilt.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

83 reacties

Gesloten voor reacties.