Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

We hebben wat sneeuwplaatjes vanaf 1300m en nu komt de zondvloed

check ook eens

2 Reacties

 1. Spyfromthesky schreef:

  De L.L. zitten eigenlijk vanaf afgelopen vrijdag pas een beetje in de herfst. De herfst lijkt redelijk door te pakken. De zo voor zovele gehoopte regen zal dan meer regel zijn.

  Vanmorgen was het in Dordrecht toch wel nat door talrijke buien. Sinds 12.00 uur al een poosje een mooie blauwe heldere lucht. Precies op tijd op in deze stand nog mijn zonnepanelen te voeden. Na 15.00 uur wordt dit dan al weer snel minder. Dat is gewoon geluk hebben.

  Morgen wordt het een fris dagje. Wel droog en koud zo heb ik begrepen. Ik hoop dat het voldoende is opgedroogd. Morgen middag wil ik wel weer eens skeeleren de polder in.

  De runs van de weercomputers zullen sterk veranderen op korte termijn zo schat ik in. Wellicht dat we vanaf volgende week woensdag eens weer wat meer overzichtelijke kaarten krijgen.

  Maar a.s. maandag is het echt al Sinterklaas weer. Een graad of 5 à 6 overdag. Dit nijgt naar iets van handschoenen.

  Spyfromthesky (Arnold)

  • Daniel (Heerhugowaard) schreef:

   Als ik de 15-daagse zie Spy lijkt het na woensdag toch gewoon weer een graad of 12/14 te worden voorlopig? Nog geen echte koudevorming in het zich volgens mij voor de ll?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.