Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

We gaan vet genieten vanochtend van de mooiste plaatjes uit de Franse Alpen

check ook eens

7 Reacties

 1. Michael Vos schreef:

  Wat een heerlijke platen. Als je dit ziet dan voel/hoor je al de knisperende sneeuw onder de latten. Super.

 2. getjo schreef:

  ik ben gisteren direct naar hans van de skialm geweest en mijn ski laten prepareren als je deze plaatjes ziet gaat het toch wel weer kriebelen

 3. Jeroen de Slegte schreef:

  In het Saas dal is er ook een flink pak gevallen!

 4. JorneValstar schreef:

  Hajo, les deux alpes heeft niet vannacht die 20cm gevangen aangezien dat woord er 2 dagen geleden ook al stond. Die sneeuw is afkomstig van buien die vanaf regio marseille kwamen afgelopen maandag(?) Toen met een hoge sneeuwgrens van rond de 3000m

 5. Roy schreef:

  Valthorens opent al op 21 november Hajo! ..en het plaatje van Tignes is van Val Claret of vanuit Tignes le Lac 😉 Heerlijke plaatjes!!!

 6. Frans schreef:

  Wat een platen! Wie schrijft er nu ‘kabeljauw’ in de sneeuw 😉

 7. Jack schreef:

  Idd echt schitterend! Op de sfeerbeelden van de Belgische televisie niet veel meer dan grijs en dikke spinnen voor de webcam. Die hebben weinig Franse en Italiaanse webcams.

  Overigens vind ik die flats tussen de bergen verschrikkelijk, geef mij maar een traditioneel dorp.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.