Wat is internet toch fijn, even zoeken en je hebt zo weer wat leuks gevonden om over te schrijven. Kijk eens naar bovenstaande foto, een plaatje of niet? Het is dat ik geen vrij heb. Ik zou het wel weten. Eerst even lekker toeren met de auto door die mooie kronkelende weggetjes (ik ben wat dat betreft een watje want echte dude’s doen dat natuurlijk met de motor) daarna wandelen in de bergen om tenslotte lekker in het zonnetje in de sneeuw te picknicken. Ja dat moet je gewoon doen op Hemelvaartsdag. Daar komt ie nou mee en waar moet ik dan zijn? Deze foto’s zijn genomen in het grensgebied van Spanje en Frankrijk in de Pyreneeën bij het plaatsje Isaba. Isaba ligt een kleine 100 km ten noordoosten van Pamplona.

[dc_slider slider=”15568″ captions=”false”]

Leuk geschreven Arjan maar het is nu al donderdag. Gewoon onthouden en de mooie plaatjes bekijken op de slideshow hierboven. Ik vergeet nog bijna te vermelden dat deze sneeuw op een hoogte ligt van ongeveer 2000 meter. Klik hier voor nog meer foto’s en de bronvermelding.

Dutch Week Val Thorens is helaas voorbij maar even terugkijken op Youtube en wat zie ik daar? De waterslide. Ga er maar voor zitten want dat wordt lachen. Sommige helden halen een nat pak, ach je leeft maar 1 keer.

Ja en dan het weer voor Hemelvaartsdag. Helemaal niet zo slecht. In de vroege ochtend nog kans op een bui maar dat trekt naar het noordoosten weg. Daarna komen er perioden met zon en blijft het op veel plaatsen droog. Met 14 graden aan zee, 15 a 16 graden in het binnenland en mogelijk nog nipt de 18 graden in Maastricht is het wat frisser dan de voorbije dagen maar de zon doet veel goed. Er staat een matige zuidwestenwind.


Arjan Ehlert

Arjan Ehlert, 35 jaar, reageerde veelvuldig op de wintersportsite van Hajo en is enorm weerfan. Vanaf zijn 6e levensjaar al geïnspireerd door het weer. Zijn enthousiasme is Hajo ook opgevallen. Hier regelmatig te zien op de site en schrijft af en toe een blog over het weer en de wintersportgebieden. Ik heb enige ski-ervaring en naast het weer als hobby komt wintersport op nummer 2.

1 reactie

Gesloten voor reacties.