Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Wateroverlast in frisse Alpen houdt aan

check ook eens

10 Reacties

 1. Spyfromthesky schreef:

  Tja, het KNMI geeft toch wel echt herfst op. De temperaturen krijgen een voor mij niet verwacht lage waarde.

  Tjeetje, het wordt echt wachten op zonnige momenten. En zo kan ik geen 4 dagen een fietstochtje door een groot deel van Nederland plannen. Mogelijk pas rond 27 augustus dat ik kan maak. Moet ook wel want in september moet ik weer gaan werken.

  Spyfromthesky

 2. Viking (Harmelen) schreef:

  Vraag me af of we in De Bilt vandaag de 20 graden gaan aantikken… Gebeurde de laatste dagen toch nog net… . Zou me niet verbazen want er is nog een record aan twintigers in één seizoen te breken..

 3. Viking (Harmelen) schreef:

  Ja, weer de 20 graden gehaald !. Moet ook zeggen dat het nu heerlijk is en dat we vanavond, net als gisteren, gewoon weer gaan BBQ-en.

  Met een schuin oog de webcam bij Hintertux (Bergfex) bekeken. Daar sneeuwt het nu lekker en het ziet er naar uit dat er vanaf nu regelmatig lekker sneeuw zal gaan vallen… heerlijk.. Ik moet nog op vakantie maar heb nu al zin om met de kerst richting Hochkrimml te planken..

 4. vanDam schreef:

  Geinig vandaag was er een wielwedstrijd in Noorwegen met als finish de plek waar deze webcam staat op de Noordkaap, in de winter komt die wel eens vaker voorbij in de reacties.
  Een Belkin renner won er trouwens Nordhaug en Kruijswijk was derde.
  http://nordkapp.livecam360.com/cam3/flash/main.php

 5. Jelte schreef:

  Jeroen, als het morgen iets word meld het mij kom ik ff aanvliegen met drone 🙂

 6. Leo schreef:

  Twee (!) waterhozen bij Vlieland gisteren (bron: Wetteronline)

 7. Spyfromthesky schreef:

  Spectaculaire terugval in de gemiddelde temperatuur van Augustus?

  Als de verwachting uitkomt dan zitten we gemiddeld meer dan 3 volle punten in graden dat we in Augustus minder zullen oogsten.

  We zitten ook één hele graad dan het gebruikelijke jaargemiddelde.

  Is dit de opmaat tot een vervolg van koudere maanden of is dit eenmalig.

  Ik vind 3,3 graden in de warmere maanden wel een groot verschil. In 2006 was het verschil nog groter.

  Gek genoeg lijken deze verschillen een beetje op de jaren tachtig, zeker 1985 en 1986. Toen waren de maanden daarna ook aan de magere kant, zeker september en volgden daarna redelijk het gemiddelde. Toen waren de maanden november nog even van wat meer warmte, maar dat was ook het enige.

  Kortom, interessant om een de komende maanden mogelijk te vergelijken. Kijk, als er ijs ligt dan gaat het glijden wel van zelf.
  Het is alleen nu focussen hoe de aanloop zal zijn.

  Spyfromthesky

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.