Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Wat te doen met dit werkelijk schitterende weertje?

check ook eens

14 Reacties

 1. OpAart schreef:

  Echt hartverwarmend en ontroerend het goede in de mensen mee te maken. Namens Milan; Dankjewel!
  OpAart.

 2. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1584960505.jpeg[/img]
  Wat vergeten we toch veel !!!!!!!!!

 3. Mooi bericht @hajo !
  Maar het is toch om je schoenzolen op te vreten, hebben we maandenlang WC gehad en nu het echt mooi weer is zitten we gekluisterd aan een aantal beperkingen.
  Mijn oldtimer smeekt om ritjes en de prachtige Ardennen roepen om een wandeling.

 4. Stefan Kaptein schreef:

  Ik heb gisteren genoten van het mooie maar frisse weer door voor het eerst dit jaar weer op de surfplank te staan. Windje was lekker, maar wat had ik deze windrichting de afgelopen drie maanden graag gezien i.p.v. die verdomde WC. Frisse oostenwind nu niemand er meer op zit te wachten, en zeker niet in deze dagen. En wat doet het dan pijn als je naar de diverse webcams kijkt. Als ik Kaprun zie dan schieten de tranen in je ogen, maagdelijke sneeuw. En ik had zeker nog twee bezoeken in de planning staan om lekker te voorjaars skien. Wij beginnen hem nu al te knijpen voor de zomervakantie. Willen begin juli naar Spanje om van daar na drie weken door te rijden naar Oostenrijk. Ik hoop dat we het gaan redden, maar ben bang dat dit virus roet in het eten gaat gooien.

  • Het is inderdaad erg triest om de webcams aan te moeten zien en ook de huidige weersomstandigheden in de LL zijn om je schoenzolen op te vreten.
   Wat de zomervakantie betreft jou ik ook bang mijn hart vast want ik zie het nog niet meteen gebeuren dat tegen die tijd alles is opgelost en dat mensen zich weer als vanouds verplaatsingen mogen doen. Het zal eerder onder strikte voorwaarden worden toegelaten en bepaalde regio’s zullen wellicht afgeraden worden.
   Natuurlijk nog allemaal veel te voorbarig en niet voorspelbaar, zoals het weer en het klimaat, dus we kijken de kat uit de boom.

 5. JacoB schreef:

  De Nederlandse media moet je met een korreltje zout nemen. Zelfde als dat bij het eerste graadje vorst breed uitgedragen wordt dat de schaatsen uit het vet kunnen. Hier in Rotterdam is het rustig op straat, houd iedereen netjes een redelijk afstand aan. Het is sowieso van afstand lastig oordelen of mensen die samenlopen niet gewoon broers zijn of bijvoorbeeld studenten die ook huisgenoten zijn.
  Met die mooie weer is het volgens mij nog altijd beter een luchtje te gaan scheppen dan vier hoog achter met de familie opgehokt te gaan zitten. De meeste kritiek komt vast van mensen die ruim behuisd zijn met een uitgebreide tuin…

  • Jeroen amsterdam schreef:

   Klopt, veel moraal ridders momenteel. Er zijn natuurlijk vrij duidelijk mensen die schijt hebben, maar het merendeel houdt zich aan de regels. Een park kan er druk uitzien van een afstand, maar al die mensen kunnen gewoon ruim langs elkaar lopen en het zonlicht is goed voor je vitamine D aanmaak. Ook in de supermarkten waar ik kom houden mensen netjes gepaste afstand en het hamsteren is bijna afgelopen(mensen kopen nu vaker voor meerdere dagen waardoor je wel eens misgrijpt).

 6. Getjo schreef:

  Nou Ronald ik woon ook gewoon in rijtjeshuis maar erger me dood aan mensen die denken alleen de ouderen zijn de klos doe gewoon mijn ding schikt aan alles en o ja ik werk in gehandicapten zorg en contact is vaak onvermijdelijk dood eng

 7. Tent staat, laat de frisse nachten maar komen. 🙂
  [IMG]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1584985188.jpeg[/IMG]

 8. Karin Singeling schreef:

  Volgens Trump kan binnenkort het gewone leven weer beginnen. Waar maken we ons druk om hier….

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.